Tietoja minusta

Oma valokuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

torstai 28. kesäkuuta 2012

Yleistä höpinää

Blogi on päivittynyt viime aikoina vähän hitaahkosti, koska olen painiskellut kouluhommien kanssa. Toissapäivänä sain vihdoin viimein lähetettyä pedagogisten opintojen viimeisen esseen (wuhuu!) ja kirjallisuuden syventävien opintojen teoriaesseen. Enää ei ole jäljellä kuin se yksi pieni gradu ja luovan kirjoittamisen portfolio, jonka lasken lähes huviksi. Olen asettanut itselleni tavoitteeksi, että saisin gradun ensimmäisen version valmiiksi heinäkuun loppuun mennessä. Hui kamala o.O


Vaikka tässä taannottain totesin, että ei passaa swap-botissa enää mihinkään ilmoittautua niin menin kuitenkin sortumaan tuohon amigurumi vaihtoon ja elokuussa järjestettävään lempikarkki vaihtoon :) Tuo on vaan oikeasti niin koukuttava paikka! Oli ihan hilkulla, etten ilmoittautunut kertakäyttökamera vaihtoonkin (kuvataan kamera täyteen ja lähetetään vaihtokaverille, how cool is that!), mutta ajan ja rahan puutteessa sain hillittyä itseni.


Koitan aina välillä muistaa päivittää tännekin jotain, vaikka olisikin kiire :) Ainakin kesäpupuhaaste päivittyy säännöllisesti, muistakaahan seurata sitä, niin tulee minullekin paineita pysyä ruodussa :D Olen sen suhteen vähän lipsahtanut valmis/helpporuokien puolelle, mutta jospa tässä joku päivä keksisin jotain ihan oikeaa kokattavaakin. Ainakin uuniperunaa tekisi mieli, siihen kun vaan keksisi jonkin kivan kasvistäytteen vielä :)

Mutta siis, koitan pysyä mahdollisimman aktiivisena. Kuvituksena tässä postauksessa toimivat juhannuksen viettoon liittyvät otokset palaneesta vaahtokarkista ja maailman herkullisimmasta jäätelöannoksesta :P Jos ette vielä ole kokeilleet Ohoj:n hard topping -suklaakastiketta niin kokeilkaa, se tekee vaniljajäätelöstäkin viettelevää herkkua <3

5 kommenttia:

kirpparikeiju kirjoitti...

Sissus, sullahan on hyvässä tahissa gradu! Muuten meillä on näemmä saman verran jäljellä, paitsi mulla on 8 op esseet (5 + 3) ja harjottelu (10). Jännää. Not.

B. N. kirjoitti...

En ensin tajunnut ollenkaan että vaahtokarkkihan se siinä... onnittelut esseestä! Ja tuota jäätelö on ikävä.

Kristiina kirjoitti...

kirpparikeiju: Se on the tavoite, ei välttämättä todellinen valmitumistahti :D Kirjallisuusesseiden valmistumistavoite oli tammikuussa, ne valmistu nyt... Toivottavasti gradun organisointi onnistuu edes vähän paremmin :P Eihän sullakaa enää paljoa ole, ja harjottelusta saa ekstramania ;) Koitan muistaa huomenna rimpautella sulle.

B.N. : Kiitos :) On se vaan huojentavaa ku voi keskittyä tuohon graduun täysillä. Ja minullaki on ikävä tuota jätskiä, se oli nii hyvää ^^

Miimahhh kirjoitti...

http://chocolateric.blogspot.fi/
En tiiä tiedätkö blogiani mutta minäpä tiedän sinun blogisi...
Haastoin sinut... Käy katsomassa blogissani mihin olen haastanut sinut.

Kristiina kirjoitti...

Oi kiitos haasteesta :) Olen ainakin kertaalleen käynyt sinunkin blogissa pyörähtämässä ja kivalta näytti! :) Pitääpäs vastailla kysymyksiin.