Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Laiskiaisten adoptiotoimisto

Sellainen meille taitaa olla syntymässä :D Tein eilen miehellekin oman laiskiaisen kun hän sellaisen halusi <3 Meillä on tänään 6. vuosipäivä, joten halieläin on samalla vuosipäivälahja :)



Kiva kun on saanut vähän puhtia taas amigurumien tekoon :) Voisi kokeilla jotain muitaki söpöjä elukoita, esim. kummituseläintä. Oon vitsaillu miehelle, että meidän lapsukainen oppii ensimmäisenä kaikki omituiset, söpöt eläimet. Kun toiset lapset puhuu päiväkodissa kissoista ja koirista nii meidän mötky juttelee mangusteista ja kummituseläimistä ^_____^

2 kommenttia:

Käsityöläinen kirjoitti...

Pikkusen ihana!!!!!!!! Mä kans innostuin joskus virkkaamaan apinoita niin paljon et päätin, et jos joksus itse lapsia saan, niin virkkaan niitä kymmenittäin ja lopuks liaanin, jossa ne voi kaikki keikkua. :) Säälin jo etukäteen sitä omaa lastani, se tulee hukkumaan pehmoelukoihin...

Kristiina kirjoitti...

Haha, kiitos Käsityöläinen! :D Aika hieno vois olla tollanen liaani täynnä apinoita, varmasti lapsi olis iha onnessaan ^______^ Minä oon koittanu miettiä, mitä tuolle meidän pikku mötkylälle vois virkata, mutten oo vielä ehtiny kehittään vauvaturvallista pehmoelukkaa. Pitäis ottaa seuraavaksi työn alle :)