Tietoja minusta

Oma valokuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

lauantai 7. huhtikuuta 2012

Tee-se-itse seinätarra (kontakti + akryylivärit)

Törmäsin eilen illalla aivan ihanaan videoon Totoro-aiheisesta lastenhuoneesta:


Videolla näkyvät seinätarrat oli kuvaajan mukaan tehty itse(!), enkä voinut olla pähkäilemättä, miten moinen onnistuu. Ankaran googlettamisen jälkeen sain selville, että kontaktimuovi tarttuu hyvin seinäänkin, ja siihen voi maalata akryyliväreillä ja piirtää tussilla (tiedättekö niitä kouluissa käytettäviä, vedenkestäviä kalvotusseja esim.). Englanninkielistä juttua löytyy esim. täältä.

Tänään sitten säntäsin kauppareissulla pää kolmantena jalkana kynäpaperiosastolle ja löysinkin 12 kpl pakkauksen akryylivärejä kympillä. Kontaktimuovia löytyi ihan omista kaapeista. Vielä pitäisi käydä Suomalaisesta hankkimassa semmoinen kalvotussi.


Tein ihan nopsan räpellyksen kokeilumielessä, ja kyllä pelittää, vaikka epäilykset olivat suuret:

                                            Cut the rope -pelin Om nom on sopivan helppo nopeaan 
                                                           testailuun :)

Tuo on vielä aika karkea ja kiireellä tehty (olin kuin malttamaton pikkupenska kun pääsin testailemaan :D), mutta idea tuli todettua hyväksi :) Inspiroituneena sain ajatuksen ihan megalomaalisesta projektista, mutta ei siitä sen enempää, ennen kuin totean, että se on edes mahdollista toteuttaa :D

P.S. Jos tällaisia haluaa tehdä lastenhuoneeseen, kannattaa muistaa, ettei maali ole syötävää. Ei siis joka paikat nuolevien lasten ulottuville :)

0 kommenttia: