Tietoja minusta

Oma valokuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Westerosia rakentamassa

Mainitsin eilen siitä megalomaalisesta seinätarraprojektista :) Noh, tänään se otti askeleen konkreettisempaan suuntaan. Jos joku ei vielä tiedä, niin olen toivoton Tulen ja jään laulu -fani (tv:ssä nimellä Game of thrones). Olen aina haaveillut isosta Westerosin kartasta, jonka voisin lätkäistä olohuoneen seinälle. Sellaista en ole kuitenkaan mistään vielä löytänyt, joten tee-se-itse -ihmisenä (ja ehkä vähän suuruudenhulluna) päätin värkätä semmosen ite. How hard can it be? :DJos ei nyt ylettömän vaikeaa niin haastavaa ainakin... Tuossahan on siis vasta "ääriviivat", eli kontaktimuovista leikattu kartta maalattuna valitsemallani pohjasävyllä. Tuohon päälle tulee vielä vuoret, metsät, maastoa, kaupunkien paikat sekä joet ja järvet ja tietysti pohjoiseen jäätä. Huomasin taas kerran, että omaan ihan rupusen hahmotuskyvyn, ja onkin suoranainen ihme, että sain leikeltyä kontaktimuovin kartan muotoon :D

Kartta on piirretty läpi läppärin näyttöä vasten. Käytin mallina Tower of the Handin mainiota, tarpeeksi isoksi zoomaavaa karttaa :) Jos joku ihmettelee, miten läppärin ruutua vasten voi noin ison kuvan jäljentää, niin osissa :P (joko uskotte, että olen näiden projektieni kanssa välillä ihan hullu...)

Nyt on vähän hoppu, niin en höpise sen enempää. Projektiin tulee (toivottavasti) kuitenkin piakkoin päivityksiä :)


0 kommenttia: