Tietoja minusta

Oma valokuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Pusikossa tuhisee

Tänään on ollut aivan ihana ilma <3 Ulkona pystyi olemaan ilman takkia ja haistelin kauppareissulla kesän ensimmäisiä tuomen kukkia. Näin myös valtavasti voikukkia ja bongasin jonkin pusikossa hyppelehtivän mysteerieläimen. Koitin kuikistella, oliko kyseessä kenties sammakko, mutta en ehtinyt kunnolla nähdä. Heinänuha ilmeisesti koitti nostaa päätään, nenä kun rupesi tuhisemaan kuivuneen ruohon tuoksusta. En kuitenkaan jaksanut välittää moisesta, vaan nuuhkin autuaana ihanaa kesäilmaa ^___^

Kauppareissulla tapahtui myös muuta hyvin jännää. Eksyin nimittäin Prisman kosmetiikkahyllyille. Tarkoitukseni oli vain ostaa yksittäispakattu kasvonaamio, mutta koriin löysi tiensä myös Urtekramin koivu-kasvovesi.


Hintaa putelilla oli vähän vajaa 9 euroa, mikä ei mielestäni ole kauhean paha, kun kasvovettä on peräti 240 millilitraa. Täytyy oikeen nostaa hattua Prismalle, että ovat ottaneet valikoimiinsa myös ekokosmetiikkaa :)

Aurinkoista kesäpäivää kaikille!

0 kommenttia: