Tietoja minusta

Oma valokuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Karvaturri

Saanen esitellä nalleperheeni uuden jäsenen:


Sain tämän pörrönallen tänään valmiiksi, ja vaikka itse sanonkin niin se on älysöpö :) Opin viimein tekemään vähän söpömpiä silmiäkin, pitäisi tänään tehtailla niitä lisää. Pakenin taas käsitöiden pariin kun graduahdistus iski. Ensin se oireili pakonomaisena keittiön kaappien hinkkaamisena kirjoittamisen välissä, mutta paheni pian ihan totaaliseksi lamaannukseksi, ei tullut tekstiä ollenkaan. Noh, puran turhautumiseni virkkuukoukkuun ja lankaan...

6 kommenttia:

kirpparikeiju kirjoitti...

Virkkuukoukku on hyvä <3 Ite turvaudun siivoamiseen, kun ei muuhun kykene. Jotenki sitä vaan lamaantuu, kun miettii, että niin pian on deadline ja niin paljon pitäis vielä tehä. Eikä enää näe omaa tekstiä, kun sen kans on niin pitkään puurtanu.

Kristiina kirjoitti...

No niinpä! Ja minulla tulee semmonen olo, että pitäis tyyliin kymmenen asiaa saada ängettyä yhteen lauseeseen... Ihan toivotonta hommaa tuo kyllä välissä on, mutta onneksi tulee niitä flow-hetkiäkin :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Kai postaat jotakin siitä rentoutuskellunnasta, että millaista se oli, kiinnostaa? Söpö nalle :)

Ah ja kiva kun on gradusta ahdistuneita kohtalotovereita :) Minä olen gradun suhteen... no, tuota, lähinnä olen liimaillut siihen tekstiä vanhoista esseistäni. Sitten vähän vaihtelen sanoja sieltä täältä * kyllä tämä jotenkin saadaan liittymään asiaan *
-Bee

Kristiina kirjoitti...

Kiitos :) Juu, kyllä minä varmaa postailen ens viikolla, jouduin siirtään sitä aikaa "terveyssyistä", meenki vasta ens maanantaina.

Kyllä ne gradutki varmasti pikkuhiljaa valmistuu (koitan vaihteeksi tämmöstä positiivista lähestymistapaa :D)... Mulla tuntuu vaan suurin ongelma olevan, että miten organisoin kaiken asian järkevästi. Pitää varmaan vaan kirjottaa kaikki ylös ja sit leikata, liimata ja askarrella.

Käsityöläinen kirjoitti...

Oi kun ihana nalle! Millä sä noita silmiä olet tehnyt, jostain nappimatskusta? Tosi kivan ja ilmeikkään näköiset!

Niin ja P.S. Oma gradu pitäisi saada proffalle tarkistukseen viikon päästä. :) Tsemiä!

Kristiina kirjoitti...

Kiitos Käsityöläinen kommentistasi! :) Silmiä teen Cernit-massasta, se on osoittautunut suhteellisen hyväksi tuohon tarkoitukseen. Yleensä pyörittelen palloja ja teen niihin pienet lenkit, jotka sitten työnnetään pään sisälle ja ommellaan kiinni. Joskus olen myös neniä siitä värkkäillyt samalla tekniikalla. Ainoa huono puoli tuossa massassa on se, että ne lenkit ei aina kestä hirveää survomista (mitä välissä joutuu harrastamaan).

Tsemppiä myös sinne graduntekoon! Oot jo ainakin paljon paremmassa vaiheessa ku minä :D