Tietoja minusta

Oma valokuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Kokkailupäivä

Kuten jo tuossa aiemmassa päivityksessä mainitsin, kokoonnuimme tänään erään kaverini luo kokkailemaan. Tarkoitus oli tehdä jotain vähän spessumpaa ruokaa ihan ajan kanssa. Arvoimme ruokalistaa aika kauan, mutta lopulta päädyimme kotitekoisiin burgereihin, halloumi-salaattiin ja puolukka-kinuski -muffineihin.

Itse kokkaaminen oli tosi kivaa kun jokaiselle riitti jotain hommaa ja valmistakin tuli aika nopsaan. Lopputuloksesta olimme innoissamme, varsinkin kun alkoi olla jo ihan kunnolla nälkä.

                                Monenlaista herkkua.

                                           Omankin annokseni maltoin kuvata ennen kuin iskin kiinni.


Kaverin koira varmaan mietti, että on nuo ihmiset höpsöjä ku pyörivät vaan kameroiden kanssa ruoan ympärillä :D Pitihän noista annoksista vähän räpsiä kuvia kun niin kova vaiva nähtiin.

Ilta oli oikein onnistunut ja hauska, mutta viikonlopun reissaamisen ja touhuamisen jälkeen on ihan mukava rauhoittua kotisohvalle ja napostella yli jääneitä muffineja :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi voi nyt tekee taas mieli noita burgereita ja muffinsseja :) -B

Kristiina kirjoitti...

Äläpä muuta sano :D Kokeilin muute tänään uudestaan sitä kinuskin vatkausta yön yli jääkaapissa olleella kinuskilla ja se onnistui! Pitäis näköjään noudattaa aina ohjeita eikä koittaa oikaista :P