Tietoja minusta

Oma valokuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Korttiaskartelua

Gradun kakkospaperi lähti maailmalle keskiviikon ja torstain välisenä yönä, joten nyt olen saanut täysillä keskittyä rentoutumiseen ja käsitöiden tekoon silloin, kun olen jaksanut. Olen koittanut värkätä virkkaamalla uutta One Piecen Chopperia, mutta lanka oli hitusen liian tummaa ja poro näyttää siltä kuin olisi nukahtanut muutamaksi tunniksi aurinkotuoliin :S Pieni epäonnistuminen ja mielestäni turhaa työtä siis sen suhteen... Nallekin on taas ollut työn alla, tässä pieni väliaikakatsaus:


Tykkään tosi kovasti tuosta Novitan Rose-mohairlangasta, siitä tulee niin pehmeitä nalleja <3 Korttiaskartelukin on edennyt ihan kivasti kun sain niitä servettejä. Tänään tosin olisi tarkoitus käydä vielä Kodin Ykkösessä metsästämässä :) Hahmokuvioita pitäisi ainakin saada lisää. Ylimmän kuvan kuusikorttiin käytin myös lahjapaperia, josta leikkasin tuon puun oksa oksalta irti... Hirveä homma, joka ei suinkaan loppunut siihen. Oksat piti vielä töpötellä erikseen liimalla kiinni, kun ne eivät oikeen halunneet asettua pelkällä liimavedelllä, kuten nuo servetit. Olisihan se toki pitänyt arvata kun lahjapaperi on niin paljon paksumpaa.

Tykkään jotenkin siitä, että noista tulee pikkuisen ryppyisiä ja pahvi menee vähän mutkille. Näkee että on käsin tehty kun eivät ole ihan sileitä ja suoria :)


0 kommenttia: