Tietoja minusta

Oma valokuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

torstai 12. tammikuuta 2012

Sarja jota ei kannata missata

Tämä nyt poikkeaa vähän blogini aihepiiristä, mutta koska olen viime aikoina ahdistellut kaikkia läheisiäni toitottamalla Game of thronesista niin ahdistelen nyt teitäkin :D Kyseinen HBO:n sarja siis alkaa tänään Ylellä, kakkosella klo. 22.05 <3 Se perustuu George R.R. Martinin The song of ice and fire fantasiasarjan ensimmäiseen kirjaan A Game of thrones (suom. Valtaistuinpeli). Olen lukenut sarjaa n. parin vuoden ajan ja päässyt viimeisimpään ilmestyneeseen kirjaan, joka on sarjan viides. Kirjat ovat ihan loistavia, joten odotukset televisiosarjan suhteen ovat kovat. Ne ovat myös mielestäni ns. helpommin lähestyttävää fantasiaa, joten uskoisin, että normisti fantasiaa karttavakin voisi tykätä.

Virittäytykääpä siis kakkoselle tänä iltana :) Ja ennen kaikkea inspiroitukaa myös kirjasarjasta, sitä ei voi tulevana äikänopena liikaa painottaa :P

2 kommenttia:

B. N. kirjoitti...

Yhden näkemäni jakson perusteella aion kyllä katsoa tämän iltaisen aloitusjaksonkin!

Kristiina kirjoitti...

Kannatetaan! :)