Tietoja minusta

Oma valokuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Eka tunnustus ja haaste

Sain B.N:ltä blogiurani ensimmäisen tunnustuksen ja haasteen :)


Eli nyt pitäisi keksiä seitsemän randomia asiaa itsestäni... 

1. En muista, olenko täällä maininnut, mutta minusta tulee isona äidinkielen- ja kirjallisuuden opettaja. Opiskelen tällä hetkellä viidettä vuotta, ja tarkoitus olisi saada maisterin paperit ulos ensi syksynä. Pienenä tykkäsin "rääkätä" pikkuveljeä pitämällä jos jonkinmoisia oppitunteja, joten ammatti on tainnut olla unelmissa jo lapsesta asti :)

2. Tykkään tarkkailla ihmisiä julkisilla paikoilla. Hauskaa on myös kuunnella keskusteluja sivusta, ja näyttää samalla siltä, ettei kiinnitä ympäröiviin ihmisiin mitään huomiota. Minusta tulee varmaan vanhana kunnon kyttääjämummo :D

3. Pelkään pimeää ja jos olen yksin kotona, nukun pöytälamppu päällä. Olen pähkäillyt, että tämä johtuu osin siitä, että minulla on tosi huono näkö ja pimeässä näkee vielä huonommin. 

4. Rakastan fantasiakirjallisuutta. Olen lukenut Harry Potterit vaikka kuinka moneen kertaan, Twilightit kahdesti sekä Universumin tomu-trilogian. Tällä hetkellä on menossa George R.R. Martinin Tulen ja jään laulu -sarjasta Dance with dragons. Häpeäkseni täytyy kuitenkin tunnustaa, etten ole koskaan lukenut Tolkienin teoksia... Pitäisi kyllä.

5. Jos minusta ei tulisi opettajaa, haluaisin alkaa joko kondiittoriksi tai eläintenhoitajaksi.

6. Haluaisin joskus matkustaa Japaniin, koska tykkään mangasta, animesta ja kaikesta söpöstä. Muutenkin japanilaista kulttuuria olisi mielenkiintoista nähdä :)

7. Olen sisäisesti melkoinen penska. Jos jossain tulee apinakeinu vastaan, haluan siihen. Kun pääsin hoitokeikalla leikkimään Littlest petshop -elukoilla, olin ihan mielissäni. Kylpylässä haluan aina ratsastaa uima-altaassa niillä isoilla pötkylöillä ja perustelen tämän itselleni sillä, että siinä saa hyvää vatsalihastreeniä :D

Siinäpä ne :) Pistän tunnustuksen ja haasteen eteenpäin seuraaviin blogeihin: Pretty Sweet, helyes sekä Harmaa villatakki

p.s. Ei ole pakko pistää eteenpäin, jos ette tahdo/olette vasta osallistuneet :)

6 kommenttia:

kirpparikeiju kirjoitti...

Mulla on nyt kauhea nipottajaolo, mutta... "äidinkielen- ja kirjallisuuden opettaja" :))

Kristiina kirjoitti...

Kappas, eihän siihen tuota viivaa tosiaan tuu :P

B. N. kirjoitti...

Oon varmaan kertonut tämän ennenkin, mutta en ymmärrä, miten voit nukkua valot päällä... :D

Itse en voi sietää valot päällä nukkumista, verhojen läpi loistavat katuvalotkin ovat joskus liikaa ja nukun usein silmälaput päässä.

Kohtaan neljä viitaten, J. K. Rowlingilta tulee uusi kirja! Minulla on tosin sellainen tunne, ettei se liity fantasiaan...

Kristiina kirjoitti...

Jos se valo ei suoraa paista silmii niin sit ei haittaa :) Enpä tiennykää et Rowlingilta on tulossa kirja! Pitääpä googletella, onko kyseessä fantasia vai mikä :)

Käsityöläinen kirjoitti...

Oi, kiitos tunnustuksesta! Vallan sydäntä lämmittää. :) Ihanaa, kiitos vielä kerran, nyt alkoi viikko hyvin! Ja kiitos myös omasta blogiastasi! Sachertorttu taitaa päätyä myös meidän koekeittiöön. ;)

Kristiina kirjoitti...

Olepa hyvä, ja kiva jos tykkäät täälläkin käydä lueskelemassa :) Kannattaa ehdottomasti testata tuota torttua, lähtee makeanhimot hyvin tehokkaasti ;)