Tietoja minusta

Oma valokuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

torstai 2. helmikuuta 2012

Tuliaisia Ruohonjuuresta + omatoimista shoppausta

Anteeksi pieni laiskuus tämän blogin päivittelyn kanssa, olen koittanut saada kouluhommia rullamaan. Kolme päivää olinkin aktiivinen: kävin koulussa ja vähän töissäkin :) Eilen sitten alkoi lennellä kapuloita rattaisiin, kun ensin oli koko päivän maha sekaisin, ja tänä aamuna heräsin kurkku kipeänä höpönuhaan -.- Että näin... Ärsyttävintä noissa höpönuhissa on, että ei tule kunnolla kipeäksi, mutta mitään järkevääkään ei hirveästi huvita tehdä.

Mutta, positiivisempiin asioihin :) Ihonhoitoasiat ovat edistyneet, ja naama on taas vaihteeksi paremmassa kunnossa. Wuhuu ^^ Ajattelin tässä esitellä vähän miehen Helsingistä tuomia juttuja ja omia shoppailujani. Asiaan siis:Uutuuksina kaappiin löysivät tiensä Logonan hiuksiinjätettävä hoitoaine, Vihreän kosmetiikan Punatukka-shampoo sekä vihreä, jauhemainen savi. Itse shoppasin Lifesta kaakaovoin ja teepuuöljyn lisäksi Pukka Cleanse teetä.

Punatukka-shampoosta olen tykännyt, ainakin minulla se puhdistaa hyvin. Hiusten väristä nyt en osaa sanoa, onko syventynyt, mutta kiiltoa ainakin löytyy :) Logonan suihkeen kanssa olen vähän kahden vaiheilla. Se auttaa kyllä sähköisyyteen, mutta haisee pikkuisen epämiellyttävälle... Onneksi haju esiintyy lähinnä suihkiessa, ei häirisevästi hiuksissa. Tuo jauhemainen savi on tosi kiva omien naamioiden väsäilyyn. Se kuivattaa aika kovasti ihoa, joten kosteuttavia ainesosia on hyvä laittaa mukaan. Voi myös käyttää hiusnaamiona, ja itse tykkäsin ainakin tästä käyttötarkoituksesta kovasti. Hiukset saivat mukavasti ryhtiä.

Pukkan Cleanse-teen ostin, jotta saisin sisältäpäinkin puhdistettua tuota naamataulua. Tee on tarkoitettu nimenomaan kirkastamaan ihoa. Se sisältää mm. voikukanjuurta, fenkolia, piparminttua ja lakritsijuurta. Maistuu ihan hyvälle ja on luonnostaan kofeiiniton, minkä itse lasken vain plussaksi. En osaa sanoa, onko tee varsinaisesti auttanut, mutta ainakin kaikkien hoitomenetelmien yhteisvaikutuksesta (Vihreän kosmetiikan kasvosaippua + Lumenen kasvovoide + Molkosan + teepuuöljy täsmähoitoon +  tee) kasvojen iho on menossa parempaan suuntaan ainakin toistaiseksi.

Ajattelin tuossa, että käsityöjutuistakin olisi kiva höpistä välillä. Kunhan saan aikaiseksi, voisin esitellä kutomalla väsäämieni vauvasukkien (lahjaksi teen, kukaan tuttu ei nyt siellä kimpoile pitkin seiniä :D) alun. Ostin Anttilasta ihanaa sinivihreää Tico tico -lankaa, josta olisi tarkoitus tehdä polvisukat pikkuiselle. Teimme myös kaverin kanssa lanka/kude-tilauksen netistä, joten uusia lankojakin olisi esiteltävänä, kunhan pääsen ne näiltä höpötaudeiltani ne kaverin luota hakemaan.

0 kommenttia: