Tietoja minusta

Oma valokuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Teehemmottelua

Olin eilen vanhempien luona kyläilemässä ja käytiin äitin kanssa Oulunsalossa kirppiksellä. En muista nyt kirpparin nimeä, mutta sen yhteydessä olevassa puodissa oli tällaiselle ekohipeltelijälle kaikkea ihanaa ^_^ Ostin irtopusseina Pukkan Vanilla chaita sekä Love- ja Harmony-teetä.



Lovea ja Harmonya maistelin jo eilen. Niissä oli ihanaa kamomillaa, ruusua ja vaniljaa <3 Chaita voisi namustella tänään. Pitää kyllä päästä joskus uudelleen tuonne kirppikselle hiplailemaan käsitöitä, saippuoita ja luomujutskia :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kun sinä olet näistä jutuista ottanut selvää niin ahkerasti, niin tiedätkö mitään suomalaista (Suomessa tehtyä) suihkusaippuaa?

Minä olen löytänyt marketista vain LV:n suihkusaippuan, ja se toimii varmasti ihan hyvin, se ei vain näytä mitenkään houkuttelevalta. Halpa-Hallista saa myös yhtä Suomessa tehytä käsisaippuaa, mutta se ei ole minun mielestäni mitään merkkiä (!).

Onkohan niin että jos haluaa erityisesti suosia kotimaisia tuotteita, pitää turvautua johonkin erikoisnettiputiikkiin...?

t. BN (ei jaksa kirjautua)

Kristiina kirjoitti...

Oulussa myydään Vihreän kosmetiikan saippuoita ja shamppoita Kuukorento nimisessä kaupassa. Se on aika lähellä työkkäriä ja leffateatteria. Vihreän kosmetiikan nettisivulla ainaki sanotaan, että tuotteet valmistetaan Hyvinkäällä :) Saippuoita en oo kokeillu, mutta shamppoista ja kasvojenpesuaineesta tykkään kovasti.

B. N. kirjoitti...

Aa, okei, kiitos vinkistä! Pitääpä käydä Kuukorennossa (hauska nimi), kun seuraavan kerran käyn kaupungilla. Tuntuu, että saippuihon voidaan tunkea helposti kaikennäköisiä aineita, niin siksi haluaisin suosia kotimaisia, joskos niitä aineita valvottaisiin täällä vähän paremmin.

Kristiina kirjoitti...

Kannattaa tsekata :) Mun käsittääkseni ne tehdään ihan luomuraaka-aineista. Vihreän kosmetiikan nettisivuilta voi käydä kattomassa vielä sisällysaineluetteloita. En tiiä sitte onko niillä kuin paljo valikoimaa siellä Kuukorennossa, mutta kannattaa käydä kyseleen.

Anonyymi kirjoitti...

Katselin Vihreän kosmetiikan nettisivuja. Suihkusaippuita niillä ei ilmeisesti ole, mutta tavallista saippuaa kylläkin, ja kaikkea muuta ihanaa! Jos rikastuisin, tilaisin sieltä vaikka mitä :) t. BN

Kristiina kirjoitti...

Niin sää tosiaan tarkotit ihan semmosta nestemmäistä :) Siellä on kyllä kaikkea mukavaa, iteki sain inspiraation sieltä tuohon hiusten etikkahuuhteluun. Rasvoja olis kans mukava kokeilla, ja jos omistaisin kylpyammeen nii tilaisin heti niitä kylpypommeja :P