Tietoja minusta

Oma valokuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

perjantai 2. maaliskuuta 2012

Angry birds amigurumi

Mietin ensin, uskallanko nimetä tämän tirpan amigurumiksi, koska siitä 2/3 on toteutettu virkkaamalla ja loput huovuttamalla. Uskaltauduin kuiteskin, koska olen käyttänyt huovutusta lähinnä silmiin, ja monesti amigurumien silmät on tehty jollain muulla tapaa kuin virkkaamalla.Sininen lintu on nyt kääreissä ja matkaa kohta kummipoikani luokse, jolla on huomenna synttärit <3 Pakettiin kääriytyi myös Cernitistä tehtyjä angry birds-figuureja, mutta niitä en jaksanut alkaa kuvailemaan, kun olen täällä blogin puolella aiemminkin esitellyt saman tapaisia öppiäisiä :) (jos jotakuta kiinnostaa niin esim. tässä postauksessa). Intouduin myös vähän koristelemaan ruskeaa lahjapaperia, jota oli jäänyt joululta...


Tykkään tuosta ruskeasta, simppelistä paperista kovasti, koska sillä saa tehtyä paketeista joko modernin vähäeleisiä tai sitten voi koristella ihan mielensä mukaan :) Itse olen käyttänyt mm. kimalleliimaa, kalligrafiatusseja ja nyt ihan perinteistä piirrustamista. 

0 kommenttia: