Tietoja minusta

Oma valokuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Vuosipäivää juhlistamassa

Meillä tuli miehen kanssa viime kuussa 5 vuotta täyteen yhdessä <3 Suunniteltiin jo aiemmin, että käydään juhlan kunniaksi viettään päivä Kemin lumilinnassa ja Haaparannassa. Tänään sitten viimein oli kaikki tekijät buenosti kohdillaan: kummallaki vapaata (millonpa minulla ei olis :D), nätti sää ja auto käytössä. Lumilinnassa oli tosi kivaa, lumiveistokset oli nättejä ja päästiin laskeen mäkeä nii liukurilla ku tuubillaki.

                                Veistokset oli hienoja :)
 
                               
                                Karvapallot kattoo ku kultsi laskee mäkeä :D
 

Kemistä matka jatkui tosiaan Tornion kautta Haaparantaan. Käytiin Rajalla vetäsemässä pizzabuffetti ja suunnattiin sinikeltaisille shoppailulaitumille. Haaparannassa on edullinen urheiluliike, josta lähes aina tarttuu jotain mukaan. Tänään minulle sattui oikein rappion multihuipentuma kun kaikki talvikamat olivat puoleen hintaan. Iskin silmäni Crocsin cozycrocs fuzz bootseihin, kokeilin niitä jalkaan (VIRHE!!1), enkä enää halunnut luopua...

                                                     "Hejsan!"
 

Nuo oli niin tajuttoman kevyet ja ihanat jalassa, että oli pakko ostaa. Perustelin tämän heräteostostelun itselleni sillä, että tuleehan se talvi ensi vuonnakin. Varsinkin kun tämäntalviset kengät alkavat näyttää siltä, että susilauma on hyökännyt niiden kimppuun, niin pakkohan sitä on ensi talvena jotain jalkaansa saada. En ole osannut vielä päättää, pitäisikö potea morkkista vai hypistellä tyytyväisenä. Kallistun kuitenkin hitaasti sinne tyytyväisen hypistelyn puolelle :)

Ihana päivä kyllä oli, nyt vaan väsyttää ihan simona. Taidanpa alkaa hörppiä naapurin puolelta rahdattua limpparia ^_^

0 kommenttia: