Tietoja minusta

Oma valokuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Hockey bird amigurumi: harjoitus tekee mestarin

Aika harvoin tulee tehtyä mistään käsitöistä useampia versioita, joten ajattelinpa käyttää tilanteen hyväksi ja esitellä hockey bird amigurumin nro. 2. Tattadaa:Syy toisen kappaleen tekoon oli kummipoikani Angy birds -fanitus :) Ajattelin jo ekaa kappaletta tehdessäni, että voisin tehdä toisenkin ja lähettää sen pienenä ylläripakettina. Kun sitten kummipoika vielä suunnitelmistani tietämättömänä oikein nätisti pyysi tekemään itselleen samanlaisen (olin laittanut kuvan fb:iin), niin tartuin samantien virkkuukoukkuun.

Aika jännä, miten sitä oikeasti saa tehtyä tasaisempaa ja huolitellumpaa jälkeä, kun on jonkin sortin aavistus tulevista työvaiheista :D Ei silti, tykkään älyttömästi tuosta ensimmäisestäkin versiosta, siinä on sellaista rouheaa taistelu-lookia ^_^

Kumpi teidän silmää miellyttää enemmän, versio 1 (edellinen postaus) vai versio 2? :)


6 kommenttia:

B. N. kirjoitti...

Aika hieno! :D

Paljonko maksaisi, jos tekisit puudeliamigurumin? Oisko sellainen mahdollinen? Eli siis virkattu villakoira. Minun blogista löytyy kuva äitin koirasta,äitiä kiinnostaisi sellainen.

Kristiina kirjoitti...

Hui apua! :D Oon kyllä nähny hienon villakoiran jossai ja miettiny, osaisinko tehdä. En vielä vaan oo kokeillu. Mutta kunhan tässä tulee vähä kouluhommilta aikaa nii voisin kyllä testata :) Sitte osais paremmin senki sanoa, että paljonko velottaisin. En tutuilta luultavasti paljoa :P (olipa nyt hirveän sekava ja rönsyilevä vastaus...)

B. N. kirjoitti...

Mulla on muuten jotain ylimääräisiä lankojakin, että voisin sitten lahjoittaa, jos haluat alkaa puudelia väsäämään. :) Äitin koira on villakoira, vaikka se ei siltä näytäkään. (Emme ole osanneet trimmata.)

Sitä minun piti tulla oikeastaan sanomaan, että joku oli tullut blogiini hakusanalla "hockey bird amigurumi" (!), toivottavasti löysi sinun blogiisi. Niille olis varmaan menekkiä. :D

Kristiina kirjoitti...

On se teijän koiraki ihan villakoiran näkönen, semmosia karvapalloja ne vaa on :) Voisin mää tässä testata, kunhan saan kaikki esseet väsättyä.

Tuo hakusanahomma on varmaa tullu siitä ku sinulla on ne luetut blogit sivupalkissa :D

Elma Ilona kirjoitti...

Huippu!! Mahtavan kisamaskotin olet tuunannut :)

Kristiina kirjoitti...

Kiitos Elma Ilona kommentistasi! :) Tuota oli niin kiva värkkäillä, että ihan harmittaa kun kouluhommat vievät niin paljon aikaa käsitöiltä :S