Tietoja minusta

Oma valokuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

maanantai 21. toukokuuta 2012

Maanantaikappale

Mikä ihme siinä on, että vaikka koko viikonlopun olisi painanut hommia, niin maanantai tuntuu ihan ylivoimaiselta? o.O Minulla on periaatteessa meneillään lukuvuoden viimeinen kouluviikko: viimeinen luento/seminaari ja kasvatussosiologian tentti kummittelevat viikon loppupuolella. Tiedän jo valmiiksi, että tästä viikosta tulee ihan kamala, sillä käsi ja selkä meinaavat krampata jo nyt tenttiin lukemisesta.

Tänään päätin tuulettaa aivojani kaikesta sosiologisesta ja yhteiskunnallisesta pohdiskelusta, ja tehdä  valinnaiskurssin luennon tehtävää, sekin kun on torstaihin mennessä saatava valmiiksi. Tarkoituksena on saada luettua Dracula loppuun (check) ja laatia siitä käsittelypaketti lukioon. Olen vasta Draculaa lukiessani huomannut, että sehän on oikeasti ihan hyvä kirja. Raskaslukuinen ehkä, mutta hyvin jännittävä ja jotenkin vanhanaikaisen kauhun keinoin ahdistava. Tulevana äikänopena minun pitäisi tietenkin olla sitä mieltä, että kaikki klassikot ovat automaattisesti hyviä, mutta tunnustaudun tässä mielessä hirveäksi lusmuksi. Kirjallisuuden kursseista huolimatta olen onnistunut väistelemään aika monta klassikkojötkälettä, enkä niihin yleensä vapaaehtoisesti kajoakaan... Ehkäpä työ pistää minut tässäkin asiassa aikanaan ruotuun :P


Jotta tämä ylitsepursuava opiskeluinto ei pääsisi laantumaan, ajattelin käydä ostamassa Halppiksesta suklaata. Kunnon sokerihumalassa sitä selviää maanantaistakin paremmin.

2 kommenttia:

B. N. kirjoitti...

Oon aloittanut Draculan monta kertaa, mutta en ole ikinä jaksanut lukea muutamaa lukua pitemmälle. En tiedä mikä siinä on, mutta minusta se oli jotenkin niin tylsä.

Kristiina kirjoitti...

Aika raskaslukuinenhan se on... Minä oon varmaa sen verta nössö, että mulle riitti jännitystä ihan tarpeeksi :D