Tietoja minusta

Oma valokuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Ripaus naisellisuutta

Jääkiekkopelin aikana laitoin kynnet uuteen uskoon. Onpahan nyt sentään jotain, mitä tuijotella lohduksi :(( Noh, ei siitä pelistä sen enempää, kiroan mielessäni tuomareita...


Eihän nuo nyt mitkään spessut ole, mutta sievät kuitenkin :) Alla Missguided:in Misstaken, jonka sain viime kesänä Espanjassa Cosmopolitanin mukana. Päällä Lumene Natural code Be fabulous, joka on ihana kimallehattarapinkki.

2 kommenttia:

B. N. kirjoitti...

Kauniit kynnet. Pitäisi itsekin jaksaa laittaa välillä kynsiä, kun ne kuitenkin ovat suht pitkät.

Onko sinulla muuten ollut pahaa tapaa purra kynsiä? Minä pureskelin niitä lapsena, mutta onneksi ymmärsin lopettaa. Kauniit kynnet ovat paljon kivemmat kuin sellaiset järsityt kauhistukset.

Kristiina kirjoitti...

Kiitos B.N.:) En oo koskaan erityisemmin pureskellu kynsiä (oon nii pöpökammoinen :D). Sen sijaan rappaan välissä ihoa niiden vierestä. Joskus penskana sai laittaa iha laastareita suojaksi ku räpelsin niitä nii kovasti. Nykyään onneksi tulee harvemmin rapattua.

Pitkissä kynsissä on se hyvä puoli, ettei niille paljon tarvi tehdä saadakseen ne hienon näköseksi :)