Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

torstai 6. lokakuuta 2011

Rentoutuskellunta

Citydeal on vaarallinen paikka opiskelijalle. Kaikkea löytyy halvemmalla kuin yleensä ja jopa kauneushoitoihin on vara hurahtaa. Viime yönä ostin itselleni lahjakortin rentoutuskelluntaan Oulun Baline Beauty spahan. Rentoutuskellunnassa mennään tankkiin/ammeeseen (mikä lie onkin) köllöttelemään. Vesi on niin suolaista, että se kannattelee vartaloa ja siinä voi kelluskella lähes painottomassa tilassa. Tunnin hoidon pitäisi mainostuksen mukaan vastata suunnilleen kuuden tunnin unesta saatavaa lepoa.

                                                                                                   kuva Baline Beauty spa:n sivuilta

Itselleni tärkein tavoite tuon hoidon suhteen taitaa olla, että lihakset rentoutuisivat vähän. Hartiat tuntuvat liian koneella istumisen jälkeen ihan kivisäkeiltä, joten pieni verenkierron vilkastuttaminen olisi paikallaan. 45 minuutin hoidon sai Citydealista 20 eurolla, ei paha. Ostin saman tien lahjaksikin yhden kun asiakastililläni sattui olemaan 15 euroa credittiä. Nyt tietenkin pitää vielä odotella, että saa varsinaisen lahjakortin kun ostoaika päättyy.
 

0 kommenttia: