Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

lauantai 4. elokuuta 2012

Swap-bottia pitkästä aikaa

Höpsähdin taas tässä yksi päivä kun kävin swap-botissa :D Höpsähdyksen seurauksena olen tällä hetkellä ilmoittautunut kolmeen vaihtoon: favourite candy swapiin, haiku postcardiin ja craft me something -swapiin. Viimeksi mainitussa saa tehdä vaihtokaverille jonkin käsityön, jonka tekemisestä itse tykkää. Koska olen köyhä opiskelija, päädyin korttien tekemiseen. Tarvikkeet löytyivät valmiiksi kotoa, eikä postimaksukaan ole liian korkea.


Tuli vähän ällösöpöjä o.O Tuossa vaihdossa on vielä ilmoittautuminen menossa, joten vaihtokavereitakaan ei vielä ole määrätty. Vaihdon säännöissä luki, että lähetettävät tavarat ovat senders choice, eli lähettäjän päätettävissä (ei tarvitse välttämättä tutkia toisen profiilia). Jotain mieluista tekemällä saa toki helpommin sydämen. Minun tuurilla saan vaihtokaveriksi varmaan jonkun, joka inhoaa sydämensä pohjasta pinkkiä ja söpistelyä :D Noh, sitten jää sydän saamatta, mutta ei voi mitään, en vaan jaksanut odottaa noiden kanssa kun oli sopivasti aikaa väkertää.

Maltan tuskin odottaa loppukuun favourite candy swapia ^__^ Toivottavasti vaihtokaverini ovat Japanista tai Yhdysvalloista, niissä on varmaan vähän erilainen karkkikulttuuri kuin  Euroopassa :) Itse ajattelin lähettää ainakin salmiakkia ja Pätkistä.


0 kommenttia: