Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

lauantai 8. syyskuuta 2012

Murmelien muonavarasto - lahjoita Nälkäpäiväkeräykseen

Törmäsin blogimaailmassa haasteeseen, jossa kerättiin rahaa nettiin perustettuun Nälkäpäivä-lippaaseen. Tutustuin asiaan ja sain selville, että Punaisen ristin sivuilla kuka tahansa voi perustaa oman lippaan, asettaa sille halutessaan tavoitesumman ja pistää sanan kiertämään Facebookissa tai muissa yhteisöissä. Koska edellä mainitsemani lipas liikkui teemansa puolesta lähinnä perheblogeissa, päätin perustaa oman, ja pistää sen kiertämään omissa blogiympyröissäni :)

Nimesin lippaan Murmelien muonavarastoksi, koska kaikenmaailman öppiäiset ovat niin lähellä sydäntä, ja ajatus muremeleista keräämässä apua tarvitseville ruokaa oli mielestäni suloinen ^____^ (olen myös hippusen flunssapöyssissä vielä...) Lippaan kierrätyksen ajatus pähkinänkuoressa:

Ojennan (virtuaalisen) lippaan kolmelle bloggaajalle ja toivon, että he ojentavat lippaan eteenpäin seuraavalle kolmelle. Osallistuminen on ehdottoman VAPAAEHTOISTA. Jos et halua lahjoittaa, voit silti ojentaa lipasta eteenpäin. Se on ihan yhtä arvokasta :) Jos haluat ottaa lippaan vastaan, kerro siitä blogissasi, linkitä lippaan osoite ja ojenna lipas eteenpäin. Seuraavaa kuvaa klikkaamalla pääsee suoraan Murmelien muonavarasto -lippaaseen (huom! jos kopioit kuvan, muista linkittää siihen myös lippaan osoite):

http://www.nalkapaiva.fi/sites/frccampaigns.mearra.com/files/tiedostolataukset/allekirjoitus_nalkapaiva_lipas_SU_0.jpg

Tottakai haastan myös kaikki lukijat osallistumaan, pienilläkin lahjoituksilla on aina merkitystä!

Ojennan lippaan eteenpäin seuraaville bloggaajille:

kirpparikeiju (Kirpparikeiju)
B.N. (Lukuhoukka)
Heidi Ylén (Helyes)

Osallistuminen ja lahjoittaminen ovat tosiaankin vapaaehtoisia :)

3 kommenttia:

B. H. kirjoitti...

Lahjoitan tuonne! Laitan myös linkin blogiini, kunhan tässä jossain vaiheessa postaan taas.

Kristiina kirjoitti...

Oi ihana :) Tulee edes toinen lahjoitus tuohon, ettei minu roposet näytä nii yksinäisiltä siellä :D

B. H. kirjoitti...

Kääk, unohdin linkittää! Korjaan asian.