Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Babyshowerit

Tänään sain aivan ihanan yllärin lähimmiltä ystäviltäni :) He olivat onnistuneet järkkäämään babyshowerit ilman, että minulla oli tällaisista juonista aavistustakaan. Kutsut olivat yhden ystäväni uudessa kodissa, jota oli tarkoitus mennä kyläilymielessä katsomaan. Paikan päällä odottikin herkkukattaus, vaaleanpunaisia ilmapalloja ja "Tervetuloa vauva"-viiri <3 Pienellä, mutta sitäkin tiiviimmällä porukalla sitten höpöteltiin kaikkea kivaa :) Kameraa en tietenkään ollut älynnyt ottaa mukaan, mutta tässäpä hiukan pikkuisen ja äipänkin saamia lahjoja:

 Tervetulokortteja :)

Suloisia tarroja
 
Ihanan värikästä muumia ja söpö pussilakanasetti

Hemmottelua äidille ja vauvalle
 
Kaikkea pikkukivaa :)

Olipa kyllä mukava päästä pitkästä aikaa ihmisten ilmoille, kotona kun tuppaa tulemaan jo aika tylsää. Ainoa asia, joka hippasen harmitti, oli herkkukielto, jonka olin onnistunut hommaamaan itselleni juuri tämän viikon loppupuolella :D Tarjolla olisi ollut vaikka mitä namia, mutten uskaltautunut syömään kuin lähinnä hillitysti suolaisia herkkuja ja puolikkaan pullan (normimentaliteetillanihan olisin surutta vetänyt kunnon överit kaikkea mahdollista :P). Herkkukielto johtuu pompanneista sokeriarvoista (narahdin sokerirasituksessa) ja kestää koko loppuraskauden... >.< Noh, onneksi tässä nyt ei pitäisi enää montaa viikkoa olla jäljellä :)

4 kommenttia:

B. H. kirjoitti...

Voi olisinpa päässyt paikalle! Olin hengessä kuitenkin mukana, etänä. :)

Kristiina kirjoitti...

No olisitpa, harmi ku oot niin kaukana! Mutta hengessä ja jutuissa olit ainaski mukana, kyseltiin A:lta kovasti teidän touhuista ja keikasta :)

B. H. kirjoitti...

Mutta haluaisin kyllä sitten tulla katsomaan pientä! Kyllä minä siihen jotenkin järjestän aikaa.

Kristiina kirjoitti...

Ilman muuta, kyllä sinu sitte viimeistää pittää tulla :)