Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

torstai 7. marraskuuta 2013

11 yrttiä käsille

Talvi tuo aina tullessaan kuivat kädet. Tänä vuonna ne ovat päässeet kuivumaan niin pahasti, että äitini ja mies oli kumpikin ihan silminnähden kauhuissaan kun näytin kämmeniäni lähietäisyydeltä. Niillä voisi varmaan kohta hioa tuon keittiön rupsahtaneen ruokapöydän... Olen kokeillut apteekin nopsaan imeytyvää Avene-rasvaa, laittanut nukkumaan mennessä paksun kerroksen Bevita-voidetta ja päälle sukat (ei oo semmosia asiaan soveltuvia puuvillahanskoja) ja kuluttanut yhen Pepin Libero-rasvan loppuun. Ei auta.

Tänään sitten Prismassa päätin, että kokeillaan nyt (taas) jotain uutta. Kuten aiemminkin mainitsin, on ainakin meidän lähi-Prisma kunnostautunut viime aikoina ekohippeilytuotteiden saralla, mikä ilahduttaa tietenkin kovasti. Arvoin sitten, että raaskinko panostaa n. 12€ maksavaan Frantsilan 11 yrtin käsivoiteeseen vai otanko kolmasosan maksavaa Neutrogenaa. Onneksi panostin siihen Frantsilaan.Kyseessähän ei siis ole sertifioitu luonnonkosmetiikkatuote, mutta luomu kuitenkin. Voide imeytyy tosi nopsaan, mikä on ihan ehdottoman tärkeää ainakin minulle. Ei arkena ole aikaa istuskella sohvalla ja hieroskella rasvaa käsiin kymmeniä minuutteja, vaan minuutin päästä pitää todennäköisesti olla poimimassa tuttia/leluja/lasta jostakin. Lisäksi tuoksu on sopivan mieto. Kosteutusteho on kuitenkin nopeasta imeytymisestä huolimatta hyvä. Apteekin Avene-rasvassa oli juuri se vika, että se kyllä imeytyi kuin unelma, mutta aika kevyeksi jäi kosteutuskin.

Nähtäväksi vielä jää, miten tuo pitkässä juoksussa toimii, mutta ensivaikutelma on ehdottoman positiivinen :) Näitä meikäläisen hiekkapaperitassuja ei hetkessä paranneta, mutta jospa tämä tästä lähtisi parempaan päin menemään.

2 kommenttia:

B. H. kirjoitti...

Näyttää ja kuulostaa kivalta tuo voide! Pitääpä pitää silmät auki, kun seuraavan kerran käyn Prismassa, jos sitä olisi täälläkin. (Joskus minusta tuntuu, että täällä on jopa huonommat valikoimat joissain tuotteissa kuin Oulussa.) Kuivat kädet on kyllä ikävät, toivottavasti sinulla parantuisi ne pikapuoliin. Itselläkin kädet kuivuu kamalan näköisiksi herkästi, mutta vasta pakkasella, jota täällä ei ole vielä ollut, niin toistaiseksi kädet on kunnossa.

Kristiina kirjoitti...

Positiivinen yllätys kyllä oli! :) Minäki oon ollu aivan yllättyny tästä meijän Prisman monipuolisuudesta, ehkä luonnollisemman kosmetiikan kysyntä on vaan kasvanut niin kovasti. Esim. Urtekramilta on jo tosi monta tuotetta ilmaantunu hyllyille.

Eiköhän nuo käpälät tosta kuntoudu, kun muistan vaa olla pesemättäki niitä liikaa ja rasvailla ahkerasti. Talvi on muuten ihan kiva, mutta just tuo pakkasten tuoma ihon kuivuus on aivan hanurista :(