Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

lauantai 15. helmikuuta 2014

Tee-se-itse seinätarra lastenhuoneeseen

Heippahei! Vihdoin olis tännekin taas yksi askarteluprojekti esiteltävänä :)

Peppi muutti viikko sitten omaan huoneeseen nukkumaan. Tytsyn omaa huonetta on nyt enemmissä määrin alettu käyttää myös leikkipaikkana, joten sitä on järjestelty ja sisustettu nyt kovasti :) Entinen äipän ja isin romujensäilytyshuone on muuttunut söppänäksi pienen tytön huoneeksi.

Tänään sain valmiiksi ison seinätarran, jota olin jo jonkin aikaa suunnitellut. Aloitin projektin eilen ja tänään se olikin sitten jo valmis! Kahdet Pepin päikkärit siihen meni kun oikeen ahkerasti rehki!


Tarra on tehty samoin kuin edellisetkin seinätarrat, eli akryyliväreillä kontaktimuoville. Tulostin sanat ensin paperille (fonttina Harrington). Sen jälkeen jäljensin kirjainten ääriviivat kontaktimuovin paperipuolelle (tulostetun paperin nurja puoli ja kontaktimuovin muovipuoli vastakkain ikkunaa vasten / lasipöydälle jonka alla valo). Paperipuolelle tuli siis peilikuvat ja kirjaimet näkyivät muovipuolelle oikein päin. Ihan hirveä haaste minun ruppanalle hahmotuskyvylle, mutta selvisin! :D Seuraavaksi töpöttelin helmiäishohtoisen akryylimaalin kontaktimuovin päälle ja lopuksi leikkasin kirjaimet irti kun maali oli kuivunut. Valmiissa kirjaimissa ei siis ole ääriviivoja vaan ne näyttävät siltä kuin ne olisi töpötelty seinään.

Itse olen lopputulokseen supertyytyväinen ^_____^ Mitäs te tykkätte? :)

P.S. Varsinaisen tekstin bongasin Prismasta sisustustyynystä.

5 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Ihan mahtava idea!! :) Täytyy pistää korvan taakse :D Ja tuo teksti on ihana <3

Kristiina kirjoitti...

Kiitos Heidi! :) Tuo teksti on kyllä tosissaan ihana. Kun sen Prismassa bongasin nii aattelin, että pakko tuo on johonki saada! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi ihana tuo seinätarra! :) Meilläkin on nukuttu kohta kuukausi omassa huoneessa, joka oli sisustettu jo ennen vauvan syntymää valmiiksi, mutta kaikkea pientä kivaa pyörii kyllä mielessä mitä sinne olisi kiva laittaa =)

B. H. kirjoitti...

Hieno. :)

Kristiina kirjoitti...

Kastehelmi: Kiitos! :) Kiva kuulla, että teilläkin on sujunu omaan huoneeseen muutto hyvin! Mullakin on jotenki hirveä sisustusinto nyt iskeny kun on tuota Pepin huonetta saanu laittaa :) On niin kiva ku saa vaihteeksi sisustaa pienelle lapselle. Meillä tuo tytsyn huone oli tosiaa romuhuoneena aikasemmin. Nyt kyllä miellyttää vanhempienki silmää huomattavasti paljon enemmän :D

B.N. : Kiitoksia ^__^