Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

lauantai 26. huhtikuuta 2014

Yksivuotias "minikultsi"

Tänään meillä oli bileet, tämän talouden ensimmäiset lastenjuhlat nimittäin :) Olin askarrellut pompomeja ja pohtinut niin kakun kuin "juhlatilankin" (olohuone :D) koristelua jo viikkokaupalla. Loppupeleissä kävi perinteiset ja kaikki tehtiin valmiiksi vähän kiireellä, mutta ihanaa ja nättiä oli :) Mies teki koko kämppään vielä kunnon serpentiinihyökkäyksen niin johan oli lastenkutsufiilis kohdillaan :PJuhlat olivat juuri sopivan kokoiset ja vieraita tuli kivasti ripotellen pitkin päivää :) Synttärisankari sammui jo nyt sänkyyn kun oli sen verran touhukas päivä.

Hassua kyllä, että tämä vuosi on hurahtanut näin nopsaan... Tuntuu, että vastahan tuo ipana oli aivan pikkuinen ja avuton, nyt se opettelee jo juoksemaan ja tutkii kotona jokaisen nurkan :P Niin se aika vain menee, eikä tästä varmaan ainakaan hidastu :)

4 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Oi, miten kauniisti oot koristellut! :) Noi pompomit on hauskoja! :) Ja onnea 1-vuotiaalle :)

Kristiina kirjoitti...

Peppi ja äiti kiittävät! :) Nuo pompomit on kyllä kivoja, ja älyttömän helppoja tehdäki! Oli tarkotus väsätä niitä enemmänki, mutta en sitte ehtinyt, kun oltiin tää synttäreitä edeltäny viikko kipeänä.

B. H. kirjoitti...

Voi, onpa nättiä! Ja onnea vielä. :)

Kristiina kirjoitti...

Kiitos B.N.! :)