Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

maanantai 11. kesäkuuta 2012

Ensimmäinen swap-bot projekti!

Ensimmäinen vaihtoni swap-botissa on vasta alkamaisillaan, mutta olen jo saanut vaihdettavan työn valmiiksi :) Koska kouluhommiin pitäisi tulevina viikkoina keskittyä ihan kunnolla, päätin aloittaa tekemisen hyvissä ajoin.

Kyseessä on ns. minizine (en tiedä suomenkielistä nimeä), eli pikkuinen, A4:sta tai vastaavsta taiteltava vihkonen. Vihkoon on valmis pohja Misspicklen sivuilla (issue 4). Pohjan saa jokainen koristella haluamallaan tavalla, jonka jälkeen otetaan tarvittava määrä kopioita, taitellaan ja lähetetään vaihtokavereille :) Ajattelin mennä kopioimaan omaani huomenna yliopistolle.
Jokainen "laatikko vastaa siis yhtä sivua. Tuota oli tosi kiva työstää, enkä malta odottaa, että saan vaihtokavereideni vihkoset ^__^

2 kommenttia:

B. H. kirjoitti...

Kivannäköistä näpertelyä. :) Tuli tuosta taiteltavasta vihkosta mieleen, että joskus kauan sitten niitä tuli Suosikin yms. mukana ja niitä sai sitten taitella. Ne oli tietysti yleensä jotain bändiaiheisia. Meillä oli jotain Spice Girls vihkoja. :D

Kristiina kirjoitti...

Aa, enpä oo tiennykää että semmosia vihkosia on ollu lehdissä mukana! En nuorempana lukenu hirveästi nuortenlehtiä, Demi tais olla minu eka oma lehti :) Hauskaa ton tekeminen kyllä oli, mietin just että ois siistiä kehitellä joku oma pohja ihan huvin ja urheilun vuoksi.