Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

maanantai 21. tammikuuta 2013

Vaippapöksyt 2.0

Toiset tekemäni vaippapöksyt, ja nämä näyttääki vähä pätevämmiltä :) Käytin pöksyihin loput jämälangat (siitä kirjavuus) ja neulahuovutin vähä koristetta. Sinivioleetti osuus haaroissa ja alamahalla on kaksinkertaista pitävyyden lisäämiseksi.Perusperiaate on katsottu samasta ohjeesta kuin noissa edellisissäkin. Nämä on tehty silmukkamäärällä 44, joten ovat huomattavasti pienemmät, uskoisin että aika lailla sopivat vastasyntyneelle :) Haarakiila on myös maltillisempi kuin niissä ensimmäisissä.

Niin ja sateenkaarilapasetki on valmiit, mutta tämä lahopää unohti ottaa niistä kuvan :D Äippä kävi tänään kylässä, enkä muistanut kuvata niitä ennen kuin annoin eteenpäin -.- Noh, pitää ottaa kuva joskus kun käy porukoilla ja laittaa myöhemmin tänne.

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Onpas hauskat! Ja selvästi hieman öö sopusuhtaisemmat, kuin ne edelliset, kun katsoo tuota haarakiilaa ;) Ja tuo panda <3

Kristiina kirjoitti...

Joo nuo mittasuhteet on huomattavasti paremmat :DD