Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

maanantai 4. helmikuuta 2013

Baby sloth amigurumi

Amigurumia pitkästä aikaa! Pikkuveljeni soitti eilen ja kysyi voisinko tehdä tilauksesta (vauva)laiskiaisamigurumin. Suuri laiskiaisfani kun itsekin olen, niin tartuin oitis haasteeseen :) Toiveena olisi, että käpälissä olisi jokin spessuelementti, jotta amigurumin saisi esim. roikkumaan.
Toisessa kädessä on rautalanka "käpälä" sisällä, joten otus pystyy roikkumaan esim. sormesta. Koska pää on aika iso suhteessa muuhun vartaloon, piti jalkoihin laittaa painoksi ohrahelmiä, että oikea roikkumisasento säilyy :P Lankana on käytetty Novitan Miamin ja jonkin tuommoisen pörrölangan yhdistelmää, naama on huovutettu. Näiden linkkien takaa katsoin mallia (erityisesti naamaan) ja inspistä: http://www.craftster.org/forum/index.php?topic=374973.0 ; http://www.craftsy.com/pattern/crocheting/toy/nacho-the-sloth---amigurumi-pattern/19823 .

Kuten taustoista voi päätellä, ollaan muutettu nyt uuteen kämppään, mutta palaillaan siihen sitten myöhemmin :)

8 kommenttia:

Anna / Kuvan mukainen kirjoitti...

Siis eikä miten suloinen! aivan kerrassaan hurmaava!

Kristiina kirjoitti...

Kiitos! :) Yllättävän hyvin tuo omastakin mielestäkin onnistui, vaikka jänskätti vähän, miten tuon laiskiasmaisen kropan saa toimimaan :P

Heidi kirjoitti...

Wau! Ihan uskomattoman hienosti onnistunut! Näyttää juuri siltä miltä pitääkin :) Oot taitava! Niin ja onnea uuteen kotiin :)

Kristiina kirjoitti...

Voi kiitos Heidi! ^__^ Mies meinasi, että pitää meilleki tehä tommone samanlainen :D Pitää kodista kertoilla vielä sitte tarkemmin kun liikenee taas aikaa :)

B. H. kirjoitti...

Aivan ihana!

Ja onnea paljon uudesta kämpästä! Olisi tosi kiva nähdä muitakin kuvia, jos vaikka joskus voisit laittaa mailiin tai jotain. :D

Kristiina kirjoitti...

Kiitos B.N.! :) Pitääpä ottaa asiaksi, että ottaa kuvia täältä sitte ku ollaan saatu kaaos taltutettua (piti noihinki kuviin ettiä tarkotuksella paikat, joissa ei näy taustalla pahvilaatikko tai joku random-tavarakasa :D) ja lähettää sulle :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hieno laiskiainen ja kämppä takana näyttää mahtavalta! Onko siellä tapetit?

Kirpparikeiju

Kristiina kirjoitti...

Kiitos Kirpparikeiju! :) Täällä on pari tapetoitua tehosteseinää, tuo ornamenttikuvio on olohuoneesta. Makkarissa on semmonen hillitympi. Kyllä tää kieltämättä upgrade on siihen meidän edelliseen, vaikka aika perussetti onkin. Mutta vitsit että pelkästään jo tyhjä tila ja tyhjät pinnat tuntuu hyvältä <3