Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

perjantai 15. helmikuuta 2013

Uuden kodin yksityiskohtia

Ajattelin laittaa tännekin muutamia kuvia meidän uudesta kodista :) Ollaan miehen kanssa aika tarkkoja yksityisyydestämme, joten hirveän kattavaa kuvakollaasia ette saa, mutta muutamia yksityiskohtia sain poimittua kuviksi.

Koko asunnossa on pääosin valkoiseksi maalatut seinät, mutta olohuoneessa ja makkarissa on käytetty tehosteena tapettia. Erityisesti olkkarin tehosteseinät miellyttää omaa silmää kovasti ^^


Olohuoneessa on monta ikkunaa kahdella eri seinällä, joten sinne tulee luonnonvaloa koko päivän :) Ihan eri meininki kuin edellisessä asunnossamme, johon ei tullut suoraa luonnonvaloa juuri koskaan :D Hankittiin olohuoneeseen uusi, kevyempi matto. Vallilan "Tennispalatsi" sattui olemaan juuri sopivasti alessa :)Keittiö on yhteydessä olohuoneeseen ja ruokailutila tuleekin huoneen toiselle laidalle. Ruokapöydän päätyyn olisi tarkoitus ripustaa kummi-serkultani valmistujaislahjaksi saatu seinävaate, johon on ikuistettu Gustav Klimtin Suudelma. 


<3 Tykkään tuosta niiiin kovasti ^____^

Ennen keittiössä palvelleet Jaffa-verhot siirtyivät makkariin antamaan piristysruisketta aamuihin.

 
Sängyn päätyssä on tapettiseinä, mutta sitä ei tästä kuvasta erota, kun kuvio on niin hentoista.

Asunnon yleisissä tiloissa on tammiparketit (paitsi ei tietenkään vessassa), makkareissa on laminaatit. Neliöitä saatiin edelliseen verrattuna hulppeat 22 lisää :)

Muuton yhteydessä intouduin hommaamaan vähän vauvatekstiilejäkin H&M:n home-osastolta.


Tuossa on siis yksi pussilakanasetti ja torkkupeitto. Yksi peitto on vielä matkalla lähetysvirheen vuoksi. Silloin kun saatiin veikkaus pikku mönkijän sukupuolesta, olin heti vakuuttelemassa, että mitään överipinkkiä en sitten etukäteen hommaa. Niin no... :D

Semmoisia pikku paloja meidän uudesta pesästä :) Muutama nurkka ja vauvahuone ovat vielä vähän kaaoksessa, toivottavasti ne saadaa pian järjestykseen.
4 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

;) Siis tyttö tulossa? Ihanaa <3

Kristiina kirjoitti...

Nii ne vähä lupaili :) Onhan noita pinkkejä ja hörhelöitä "vahingossa" eksyny vaatekaappiinki, vaikka tyttöveikkaukset on aina epävarmempia ku poikaveikkaukset :P

B. H. kirjoitti...

Kivoja kuvia! Hienolta näyttää. Tuo seinävaate on upea ja nuo tapetit tosi nätit!

Kristiina kirjoitti...

Kiitos B.N.! :) Tuo seinävaate on kyllä aivan ihana, odotan ihan înnolla, että porukat tulee poran kanssa käymään ja saadaan tanko tuota varten paikoilleen ^^ Tapetitki on ihan kivaa plussaa, onneksi sattu tommoset nätit olemaan :)