Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

perjantai 16. maaliskuuta 2012

Jääkarhu ja ujo nallukka

Pitkästä aikaa amigurumit on taas alkaneet vallata taloa. Niinpä olenkin lähettänyt viimeisimpiä tuotoksiani maailmalle.Oranssi, vähän ujon näköinen nallukka on postissa matkalla eräälle sukulaiselle, jääkarhu puolestaan hyppäsi kaverin lapsen matkaan :) En jotenkin saanut tuosta jääkarhusta järkevää kuvaa, luonnossa se ei näyttänyt noin... kömpelöltä.

Mitenhän sitä saisi tehtyä kouluhommia... Pitää varmaan laittaa kasvatussosiologian luennot pyörimään ja ottaa virkkuukoukku käteen.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oho, tää sun blogi on ihan erinäköinen kun katson sitä google chromella! Nyt vasta huomasin nuo hienot taustat! (En aiemmin nähnyt noita lintuja ollenkaan o_O.) - B.N.

Anonyymi kirjoitti...

Oranssi todellakin näyttää ujolta :) Söpösiä kumpikin!

Kristiina kirjoitti...

B.N.: Mää ensin mietin, että mitkä linnut, mutta sitte hokasin, että nii nuo :D Hyvä tietää, et eri selaimesa voi näyttää eriltä, ku oon just miettiny, että mitenhän toi tausta latautuu lukijoiden koneilla.

Nina: Kiitoksia! :) Tuosta oranssista tuli tosiaankin vähän kainosteleva :P