Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

lauantai 24. maaliskuuta 2012

Oman headerin värkkäystä

-.-' Monen tunnin väkertämisen ja ähertämisen jälkeen sain viimein blogiini omin pikku tassusin tehdyn headerin, wuhuu! Meinasi jo loppua usko ja toivo ja kaikki kun oli niin vaikea säätää. En omista mitään kunnollista kuvankäsittely-/piirrustusohjelmaa, joten tein tuon Officen Publisherilla. Itse tekeminen nyt ei sinänsä ollut vaikeaa, mutta se koon säätäminen... Kauhean veivaamisen jälkeen tuo ny näyttää kuiteski ihan ok:lta.

Inspiraatio kuvaan tuli eräässä seminaarissa kun piirtelin aikani kuluksi vihkoon:

Tuon piti olla mangusti, mutta koska yhdennäköisyyttä saa tosissaan hakea niin olkoon vaikka joku sekarotumurmeli. Murmeli-parka on rakastunut soivaan ilmapalloon kun luulee sitä lajitoverikseen <3

Että semmoista. Ei varmaan tarvi edes mainita, että graduahan sitä olis tänää pitäny tehä, muttaku... :P

p.s. uusi tausta löytyi Cutest blog on the block:ista :)

4 kommenttia:

Käsityöläinen kirjoitti...

Yritin kans joskus säätää itse headeria omien valokuvien pohjalta. Metsään meni ja kesken jäi, juurikin yllä kuvailemistasi "ohjelmistosyistä". Ei voi kuin nostaa hattua sinulle, hyvältä näyttää!

Kristiina kirjoitti...

Kiitos :) Mulla onnistu parhaiten tuo koon säätäminen Microsoft Office Picture managerilla. Tein eka kuvan Publisherilla, tallensin pgn-muodossa, avasin Picture managerilla ja tein rajaukset ja koon säädön. Tuo Publisher on siitä hyvä, että se antaa mun mielestä paremmin siirrellä muotoja ja kuvia kuin esim. word. Mopojahan nuo on johonki Paint shop prohon verrattuna, mutta on se mopoki parempi ku ei mitää :)

B. H. kirjoitti...

Ootko ehtinyt kokeilla paljon sitä paint.netiä? Kannattaako ladata? Oon ladannut koneelle niin paljon sälää... Gimp on kyllä niin hankala... Onko paint.net suomenkielinen?

Kristiina kirjoitti...

Oon minä vähä testaillu. Ei se mikää hirveen huippu ohjelma oo, mutta kyllä sillä semmosia perusjuttuja värkkäilee paljo paremmin ku paintilla :) Se on englanninkielinen, mutta tosi yksinkertainen käyttää. Voithan sää ladata sen kokeeksi ja poistaa sit, jos et tykkää.