Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Puudelisukat

Lähti värkkäillessä taas homma vähän lapasesta (vai pitäisikö sanoa sukasta :D). Helmineuleella tuosta Veera-langasta tuli ihan puudelin näköistä jälkeä, joten päätin tehdä puudelisukat!




Puudelilta tosin puuttuu vielä silmät. Ajattelin soitella äipälle ja kysyä, josko hän voisi tuoda huomenna muutaman mustan napin :) En saanut oikeen edustavia kuvia tuosta sukasta, todellisuudessa on vielä vähä söpömmän, eikä nii possun näkönen :D Uusi kamerakin sanoi tänään itsensä irti, ei vaan mennyt enää päälle, vaikka kuinka yritti laittaa latautumaankin -.- Ärsyttää tommonen, kun vasta ostettu laite levahtaa muutaman käyttökerran jälkeen...

Nyt pitäis vielä saada tehtyä toinenkin sukka. Ottaen huomioon meikäläisen neulontahistorian se oliskin aikamoinen saavutus :D

2 kommenttia:

B. H. kirjoitti...

Hauska idea. :) Olet taitava.

Kristiina kirjoitti...

Kiitos B.N. :) Ehkä tuo neulepuoliki on pikkusen kehittyny ku on jaksanu väkertää. Ja toinen sukka on peräti jo jalkaterä-vaiheessa! Tästä tulee vielä merkittävä luku historiaan, kun saan ihan omatoimisesti sukkaparin tehtyä :D (viimeksi oon tehny valmiin parin kuutosluokan kässätunnilla...)