Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

maanantai 30. huhtikuuta 2012

Wappua!

Tässä kuussa on tullut tehtyä tosi paljon keikkoja ja opiskeltuakin ihan ahkerasti. Tänään sitten oli viimein palkkapäivä <3 Vappufiilistä hieman latistaa yöllä iskenyt flunssa :( Kurkku oli tuhannen kipeä (onneksi ei ole enää) ja näin puolen yötä unta zombeista... o.O Tänään onkin sitten ollut ohjelmassa nukkumista, Stargatea ja telkun höpöohjelmia. Eniten harmittaa, että ystävän kanssa suunniteltu, hartaasti odottamani shoppailureissu peruuntui tämän nuhailuni takia.

Noh, en silti aio masentua, vaan juhlistan vappua sohvan pohjalta ja vuokraan cdon:ista leffan. Ja juon äipän tekemää simaa, kyllä se flunssaki sillä lähtee :)

Aurinkoista vappua kaikille, muistakaahan olla kiltisti ;)

6 kommenttia:

B. H. kirjoitti...

Vappua sinnekin!

Kristiina kirjoitti...

Kiitos ja samoin! :) Kävittekö tänään nyyttäröimässä?

B. H. kirjoitti...

Minä kävin vähäisen, tuomiseni tosin olivat hyvin köyhät. Aurinko paistoi aluksi, mutta muuttui sitten sateeksi. (Melkein rimmasi!) Harmi kun sinä et päässyt.

Kristiina kirjoitti...

Harmittaa kyllä, etten ollu oikee piletyskunnossa :/ mutta joku toinen kerta sitten :) Kiva, että saitte kuiteski vappufiilistelyä järkättyä.

Kirpparikeiju kirjoitti...

Toiseksi eniten varmasti harmittaa, ettet päässy nyyttäreille :,(

Kristiina kirjoitti...

Seki kyllä kyrsii kovasti :/ Olis ollu kiva tulla nyyttäröimää teijän kanssa.