Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

perjantai 20. huhtikuuta 2012

Rytmimuna

Jee, viikonloppu tulloo ja koulutyöt unohtuu! (not) Noh, kuiteski käsitöitä voi tehä, jos vaikka kattoo nettiluentoja :) Oon nii onnellinen ku viimein on aikaa värkkäillä taas jotain. Seminaarityön tuuttasin netin oppimisympäristöön jo tiistai-iltana, mutta sen jälkeen on ollut vielä seminaaria ja työkeikkaa ja vaikka mitä.

Uusimpia projekteja on ollut rytmimuna, jonka tein pääsiäiseltä ylijääneestä yllärimunasta. Laitoin sisään ohrahelmiä ja virkkasin päälle oranssilla bambusekoite-langalla:


Ajattelin tehdä tuohon vielä kuonon, silmät ja korvat :) Toisen projektin aloitin tänään. Olen ihan rakastunut Novitan Veera-lankoihin. Ne on vaan niin ylisöpöihkuja (ehkä jopa vähän ysäriretrojakin :P). Yksi kerä eksyi jälleen kerran kauppareissulla koriin, joten ajattelinpa tehdä siitä pikkuiset villasukat. En omaa mitään maailman parasta malttia, joten pikkusukat on hyvät: valmistuvat nopsaan ja näyttävät söpöltä. Ei mitään hajua, mitä niillä valmiilla sukilla sitten teen (ei edelleenkään ole perheenlisäystä tulossa, tutut voi olla ihan rauhassa :D), mutta kai se tekemisen ilo on iha riittävä syy värkätä :)


Ai niin, ihan pakko paljastaa pieni paheellisuuden säkki, joka tänään saatiin miehen vanhemmilta. Olivat käyneet laivalla:


Omnomnomnom ^___^

0 kommenttia: