Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Pakko sen kesän on tulla!!!!1

tai muuuten tulee möy. Eilen päätin buustata kesäfiilistä ostamalla mansikoita. Koska ne ovat meidän taloudessa nopsasti häviävää herkkua, piti ihan suorittaa kristillinen tasajako:


Siinä ei kauaa nokka tuhissut kun nuo katosivat paempiin suihin (mies oli tekemässä hyökkäystä jo kun kuvasin, mutta sain älähdettyä ensin ;) ). Mansikoiden tarkoitus oli hyydyttää herkunhimoa, ja ihan hyvinhän se onnistuikin (yhden päivän...). Toinen mahaa täyttävä lempiherkkukorvikkeeni on kauramaitokaakao. Tosi hyvää <3 Eniten tykkään Oatlyn kauramaidosta/juomasta, kun siinä on kerrottu kuitupitoisuus niin tarkasti.


Että semmoista. Tänään on ollut kaikin puolin ihan kiva päivä. Sain kehuja vakkariperheeltä, jossa käyn hoitamassa lapsia ja amigurumini oli matkannut turvallisesti Belgiaan :) Huomenna olisi suunnitelmissa lähteä käymään päiväreissulla Luulajassa, joten pitänee suunnata tunnin parin päästä nukkumaan. Öitä!

0 kommenttia: