Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Selvästi huono päivä

-.-' tänään tuntuu, ettei mikään huvita... Ei syöminen, gradun teko, käsitöiden teko, ei yhtikäs mikään. Haluaisin vaan käydä ostamassa ison suklaalevyn ja mättää sitä samalla kun tuijottelen tyhjyyteen ja välttelen siivoamista. Huonolle tuulelle ei ole mitään erityistä syytä (ehkä graduahdistus pikkuisen), välissä vaan tulee tällaisia päiviä.

                                            Hello Kittyllä sen sijaan on aina hauskaa

Jos jotain olen elämäni aikana oppinut niin sen, että tällaisina päivinä ei voi kuin antaa periksi. Niinpä taidan viis veisata tavoitteilleni terveellisemmästä elämästä ja suunnata Prismaan hakemaan hirveän mässypussin. Ja vuokrata jonkin hömppäleffan cdonilta... (tekisi mieli kattoa joku Twilight-leffoista, mutta ei voi olla kovin tervettä töllöttää niitä moneen kertaan vuoden aikana...?). Niin ja tosiaan, kesäpupuhaaste on päättynyt ajat sitten totaaliseen repsahtamiseen. Mutta sen te jo varmaan arvasittekin aktiivisen päivittämiseni perusteella :D
 

2 kommenttia:

Pellavasydämen Mervi kirjoitti...

NIIN tuttu tunne... tuollaisia päiviä on ollut viimeaikoina luvattoman paljon. Tänäänkin olen nukkunut, nukkunut ja nukkunut. Luulen että kyseessä on sijaistoiminta, kun PITÄISI tehdä tilaustyötä, jota ei oikein hotsittaisi. Ei anneta syyllisyyden kalvaa, huomenna on päivä uusi!

Kristiina kirjoitti...

En tiedä vaikuttaisiko myös tämä tavallista surkeampi kesä... Mutta eihän sille mitään mahda, jos välissä ei vain moottorit käynnisty. Minäkin yleensä luotan siihen, että huomenna on sitten tarmoa siitäkin edestä :)