Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Suuri, pieni elämänmuutos

Meillä on ollut aika jännä syksy eräästä tulevasta elämänmuutoksesta johtuen. En ole vielä hiiskunut blogiin asiasta mitään, koska olen halunnut odottaa, että ollaan vähän varmemmalla pohjalla. Olen pohjimmiltani vähän hysteerinen ihminen ja pelkään kontrollin menettämistä yli kaiken, tänä syksynä olenkin sitten saanut oikeen kunnon luonnekurssin :) Arvaatteko, mistä mahtaisi olla kyse?

Viiden pisteen vihje: Ruokailutottumukseni ovat olleet viime aikoina vähintään outoja...


Mies kiikutti juuri kauppakassillisen tyhjiä pilttipurkkeja keräykseen :D Maito on myös maistunut aika reippaasti, eilen sitä taisi mennä yli litra o.O

Kolmen pisteen vihje: Lopetin Cosmon tilauksen, tilalle on ilmaantunut...


Ollessani Sanomilla kesätöissä tämmöistä kehitystä lehtitilauksissa sanottiin vitsailevasti luonnolliseksi jatkumoksi :D

Yhden pisteen vihje: Ensi kevääksi on kehitteillä rantapallo ihan omasta takaa :)


Bonusvihje: En ole käynyt ruotsinlaivan buffetissa ennen kuvan ottamista.

Mahtaakohan kukaan arvata? <3 ;)

11 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Voi eiiiiiii <3 ONNEA!!!!! Mulla on niin mieletön vauvakuume ollut taas tässä viime aikoina ja kaikkea..

Onnea ihan mielettömästi!!! :) <3

Kristiina kirjoitti...

Kiitos Heidi! <3 Tulihan tuota itsekin podettua ja kuumeiltua ennenkuin päätettiin, että hetki olisi hyvä :) Jospa tätä nyt uskaltaisi jo vähän julkisestikin iloita <3

Heidi kirjoitti...

No todellakin!! Voi ei.. Mä nin toivon teille kaikkea hyvää odotukseen :) <3

(Ja toivon, että itsekin pääsen samaan "jamaan" mahdollisimman pian!)

Kristiina kirjoitti...

Voi kiitos! :) Tähän asti kaikki on mennyt hyvin, joten jospa loppuaikakin sujuisi ongelmitta. Ja toivottavasti sinäkin pääset tähän "jamaan" pikapuoliin! :)

Heidi kirjoitti...

Kuinkas pitkällä raskaus on nyt? Masun koosta kun ei pysty päättelemään, ku joillain kasvaa nopeasti iso ja joillain vasta ihan viime metreillä :D

Kristiina kirjoitti...

14 viikkoa tuli just täyteen :) Tuo masu saattaa vaihdella ihan päivittäinki, toisinaan on mahoton pallo (niinku tänään) ja toisinaan taas vähä hillitympi kumpu. Mutta kyllä se esiin on jo selvästi pömpsähtäny, eikä piilottelu oikee onnistuis enää :P Liikkeitä tässä kovasti odotellaan, mutta varmoissa tuntemuksissahan saattaa mennä vielä monta viikkoa :)

poppaliini kirjoitti...

Oikein lämpimät onnittelut! Ja olipa mukava kuulla siinäkin mielessä, että olen "juuttunut" blogisi lukijaksi juuri luonnonkosmetiikkapostaustesi takia. Olen itse siirtymässä käyttämään luomukosmetiikkaa ja lisäämällä superfoodeja ja muita terveellisyyksiä ruokavaliooni, ja apuna olenkin käyttänyt paljon postauksiasi! Myös minä ja avopuolisoni yritämme lasta, ja onkin nyt ihana (toivottavasti) lukea täältä millaisia luonnontuotteita käytät ja nikseja keksit. Heti ensimmäisenä haluaisin kysyä, tiedätkö sinä saako macaa käyttää raskaana? Onnea vielä!

Heidi kirjoitti...

:) Voi vitsit.. Joo, kyllä mäkin lähivuosina haluan tuollaisen masun <3 Mähän lopetin kans pillerit muutama kk takaperin. Ja mies näyttää vihreää valoa mun valmistumisen jälkeen, eli joskus ensi keväänä mahdollisesti.. Katotaan nyt (: Vielä kovasti onnea teille, ihan koko perheelle :)

Kristiina kirjoitti...

poppaliini: Kiitos ja kiva kun kommentoit! :) Kosmetiikkapuoli on itselläkin ollut mielen päällä kun kaikki valinnat vaikuttavat paitsi itseen, myös pikkuiseen. Olen viime aikoina ollut vähän laiska laittamaan itseäni, joten bloginkaan puolelle ei ole eksynyt niin paljon aiheeseen liittyvää asiaa. Mutta aion kyllä vähän taas alkaa panostamaan, kun alun väsymyksen ja huonon olon jälkeen riittää virtaa itsestä huolehtimiseenkin :) Superfoodeihin en ole perehtynyt juurikaan, joten tuosta macasta en valitettavasti osaa sanoa... Kannattaa varmaan kysellä joltain asiantuntevalta luontaistuntijalta. Syötävien luontaistuotteiden käyttäminen on osoittautunut raskausaikana vähän haastavaksi, koska neuvolassa ollaan nihkeitä periaatteessa kaikkia luontaistuotteita kohtaan, ja luontaistuotekaupoissa ei aina voi tietää, kuinka vankka kokemus myyjällä oikeasti on... Ulkoisesti käyttämistäni ja lopettamistani tuotteista voisikin jossain postauksessa tehdä listausta :)

Heidi: Siinähän onkin loistava kannustin valmistumiseen :)) Meilläkin piti mennä niin, että olisin saanut paperit viimeistään siinä vaiheessa kun aletaan yrittämään, mutta erinäisten viivästysten takia gradu on vasta nyt valmistumassa :P

poppaliini kirjoitti...

Tuo on kyllä aivan totta, että neuvolassa ollaan nihkeitä luontaistuotteita kohtaan, mikä minusta on aivan typerää. Joo, toki kaikkien tuotteiden vaikutusta ei ole tutkittu ja ei voi siten siis tietää, mutta esimerkiksi joissakin tuotteiden ohjeistuksessa erityisesti sanotaan, että suositellaan raskaanaoleville, mutta silti neuvolat sanovat että ei saa käyttää... Omaa kokemusta ei siis asiasta ole, mutta näin olen ystäviltäni kuullut..

Joo kosmetiikkapostaus raskauden näkökulmasta kiinnostaa kovasti! Ja mikäli haluat enemmän jakaa, myös muut vauva- ja raskausjutut ovat mielestäni varsin tervetulleita! Kiinnostaisi esimerkiksi kuulla kuinka helposti pieni päätti tulla, tehdyistä vauvahankinnoista yms :)

Kristiina kirjoitti...

Itse en ole kummemmin edes kysellyt neuvolassa luontaistuotteista, mutta kyllä ne muistaakseni sieltä kiellettyjen ruoka-aineiden listalta suoraan löytyy. Yths:llä asioidessani kysyin terveydenhoitajalta karpalokapseleista (joita juurikin pidetään hyödyllisinä raskausaikana, ihan tuoteselosteenkin mukaan) ja sain tyrmäyksen kun niitä ei kuulemma tarpeeksi tutkita o.O Olenkin päättänyt mennä noiden luontaistuotteiden kanssa ihan maalaisjärjellä ja tuoteselosteita lukemalla, kyllä niissä herkästi sanotaan, jos ei raskausaikana ole hyvä käyttää :) Ja netistäkin löytää aika paljon ihan luotettavaa tietoa kun osaa oikeasta paikkaa etsiä.

Kyllä varmasti tulee jonkun verran kirjoitettua raskaudesta itsestäänkin :) Ja myös pieniä käsitöitä alkaa luultavasti putkahdella, kunhan saan gradun matkaan :D