Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

tiistai 27. marraskuuta 2012

Banoffee-kääretorttu ja muuta mukavaa

Huhheijaa... Vihdoin ehdin taas tänne blogin puolellekin :) Gradu on nyt painossa ja valmistuminen häämöttää. Itse en voi homman eteen tehdä oikeastaan enää mitään. Tämän viikon päätinkin vetää ihan lonkkaa, ensi viikolla voisi katsoa, jos saisi taas opetuskeikkaa.

Viikonloppuna täytin neljännesvuosisadan (ylevää, eikö ^^), joten huomenna olisi kahvittelun paikka. Tänään onkin siivottu ja leivottu huomista varten. Kakuksi päätin tehdä banoffee-tyylisen kääretortun (välissä kondensoidusta maidosta keitettyä kinuskia, banskua, kermavaahtoa ja vaahtokarkinpaloja), lisäksi siihen ajattelin tehdä jokaiselle oman suklaatikkarin. Pari vuotta sitten tuli hommattua tikkarimuotti ja muut härpäkkeet Tiimarista, niillä on hauska tehdä näyttäviä, omia karkkeja :)Huomenna pitäisi vielä siivoilla loppuun, tehdä loput tikkarit ja käydä hakemassa kaupasta loput tarjottavat.

Olen odottanut gradun valmistumista siinäkin mielessä ihan innolla, että nyt pääsen keskittymään taas käsitöihin :) Eilen sainkin aikaiseksi tehdä toisen sateenkaarilapasen loppuun, peukalo vain uupuu. Lapasille on jo tuleva omistajakin tiedossa, ne menevät valmistuttuaan äipän joulupakettiin <3


Mahassa asustelevan mötkylän kuulumisista voisi mainita sen verran, että pikkuinen on ahkerasti kasvattanut lihaksia ja alkanut monotella äitiä :) Päivisin en tunne liikkeitä juurikaan, mutta aamulla ja illalla pienestä on kiva vähän tumpsautella. Tai jos olen syönyt jotain makeaa. Tänään käytiinkin mötkyn kanssa keskustelua siitä, kuinka nameja vaahtokarkit on.

Siinäpä niitä tärkeimpiä :) Jospa tässä kouluhommien loputtua saisin aikaiseksi päivitellä blogiakin vähän ahkerammin.


4 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Ihanaa kuulla kuulumisia! :) Ja kivaa, että kaikki menee hyvin! Tikkareihin kiinnitin huomiota! Todella hienoja :) Onkohan se vaaleansininen jokin vinkki..? ;)

Kristiina kirjoitti...

Nuo on kyllä hienoja ja ihan hävyttömän helppoja tehdä. Sen kun vaan kippaa suklaata muottiin ja tökkää siihen tikun :) En tiiä tosin, mistä noita muotteja nykyisin saa kun Tiimari ei enää myy Confettin tuotteita... Sininen väri valikoitui tikkareihin niinkin tylsästä syystä, että sitä sattui olemaan kaapissa :P Mutta eihän sitä koskaan tiedä, jos se on alitajunnan vihjailua, poikaolo minulla nimittäin on kokoajan ollut :D Vasta parin viikon päästä saadaan siihen (ehkä) selvyyttä :)

Käsityöläinen kirjoitti...

Oi, onnea odottajalle!

Kristiina kirjoitti...

Kiitos Käsityöläinen! :))