Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Hemmotteluviikonloppu

Ollaan äipän kanssa vietetty vähän naisten hemmotteluviikonloppua ^____^ Mies lähti työkeikalle Kajaaniin, joten pyysin äidin kaverikseni. Eilen laitettiin herkullisia uuniperunoita, tsatsikia ja kanaa ja tehtiin vielä marjakääretorttu. Illalla käytiin saunassa ja katsottiin leffaa. Saunaa varten tein manteliöljystä, hienosta merisuolasta ja kanelista kuorintaöljyn, jolla tuli aivan ihanan tuntuinen iho! Kannattaa ehdottomasti kokeilla :) Leffaa katsellessa laitoin sitten vielä kynnetkin nätiksi kuviotarrojen avulla.

Että semmoista. Teki kyllä tosi hyvää rentoutua, kun oli loppuviikon ollut töissä. Onnistuin saamaan opettajan sijaisuuden kolmeksi päivää, ja vaikka rahan tienaaminen on aina mukavaa, tuli viikonloppu nyt enemmän kuin tarpeeseen :) Rentoutumisen lisäksi sain neulottua yhdet pikkusukat, joihin nyt koetan tehdä jälkikäteen kuvioita käsityökirjan avustuksella. Pitää laittaa lopputuloksesta sitten kuvaa :)

0 kommenttia: