Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

maanantai 5. marraskuuta 2012

Pöllösukka ja namia vartalolle

Viikonloppuna sain neulottua pikkuiselle ekat sukat, jei :) Lisämausteeksi kokeilin silmukoiden jäljentämistä jäkikäteen, mihin löysin ohjeet Käden taidot -kirjasta. Tarkoituksena on siis tehdä vähän niinkuin kirjoneuleen näköistä ompelemalla valmiiseen sukkaan. One sukka down, one to go. Vielä kun siitä toisesta saisi saman näköisen :D


Itse tykkään tosi paljon :) Haasteena tosiaan olisi saada keskittymiskyky riittämään toisenkin sukan kuviointiin. Onneksi tuo ei kovin suuritöistä hommaa kuitenkaan ole :)

Eilen kävin myös ostoksilla Lifessa. Piti käydä hakemassa manteliöljyn rinnalle vielä vartalovoide, kun kropassa tuntuu olevan kuivia kohtia, joihin ei kerta kaikkiaan riitä mikään... Pitkän arpomisen jälkeen päädyin Mádaran voidemaiseen baby oiliin, jossa on kaikkea ihanaa (mm. tyrniä ja ruusunmarjaa).


Kuinka söppänä tuo kuva voi oikiasti olla <3 Laitoin voidetta tänään herneen kokoisen nokareen jokaiselle ongelma-alueelle, ja kyllä se tuntui hiukan antavan manteliöljylle kosteutusapua. Iholla tuntui ainakin ihanan pehmoiselta, joskin jätti joksikin aikaa öljyisen tunnun. Minua se ei haitannut, koska ihoni kaipaakin ihan kunnon hoitoa. Jospa tuolla manteliöljy-voide combolla selviäisi nyt jonkin aikaa :)2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Tuo sukka on hieno! :)

Mä oon miettinyt, että voisin kokeilla tehdä vaikka jotkut housut, tai haalarin tai jotain.. valmiiksi :D Tai ehkä teen parit sukat..

Onko teillä saunaa? Ajattelin, että voisit saunassa kokeilla hunajaa niihin kuivimpiin (ja miksei muihinkin) kohtiin :)

Kristiina kirjoitti...

Kiitos :) Minäki oon aatellu, että ois kiva kokeilla muutaki ku sukkia, mutta vielä en oo saanu aikaseksi alkaa yrittämään. Nuo sukat ku on nii helppoja :D

Ei meillä omaa saunaa oo, mutta varataan aina välillä saunavuoroja. Pitääpä seuraavalla reissulla ottaa hunajaa mukaan :)