Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

maanantai 19. syyskuuta 2011

Tassut kuntoon

Kesän jäljiltä kädet ja jalat olivat melkoisessa kunnossa. Oranssin kynsilakan ansiosta kynteni olivat aivan keltaiset (taas kerran opetus aluslakan tärkeydestä), ja jalkapohjat puolestaan tykkäsivät huonoa kun käytin ulkomaanmatkalla varvastossuja melkein kuukauden putkeen.

Joku on selvästi kuullut jalkojeni protestit, koska Citydealilla oli tässä vähän aikaa sitten tarjouksena japanilaiset jalkahoitosukat n. 18 eurolla. Niiden idea on, että muovisissa pussisukissa on hoitogeeliä, jonka annetaan vaikuttaa 90 minuuttia. Geelit pestään tämän jälkeen pois ja aletaan odottelemaan, että jaloista lähtee muutaman päivän päästä kuiva nahka pois. Itse en uskonut, että nahka lähtisi niin hurjina lastuina kuin Babyfootin, joka on vastaavanlainen tuote, Youtube-videolla näytetään. Yllätys oli kuitenkin suuri kun viikon sisään jaloista oikeasti alkoi lähteä nahka ihan riekaleina pois ja alta tuli ihanan pehmeä uusi iho. Hoito ei ärsytä ihoa ollenkaan vaan yksinkertaisesti irrottaa kuolleen ihokerroksen. Tunne oli vähän samantapainen kuin joku olisi sivellyt jalkapohjiini Erikeeperiä, joka sitten alkaa kuoriutumaan pois. Tänään viimeistelin vielä hoidon hiomalla ja buffailemalla, kuorin jalkapöydät ja rasvasin ne. Nyt kelpaa taas tassutella :)

                                   Hoitoarsenaali koko komeudessaan :)

Kynnet saivat oman käsittelynsä nailbufferilla, jonka olen aikoinaan ostanut Prahasta. Joihinkin kohtiin on pitänyt vaihtaa jo levyt, kun ne ovat kuluneet, mutta älyttömän hyvin se on kyllä kestänyt käytössä. Olen aivan rakastunut tuohon bufferiin, se on varmaan yksi parhaita kauneudenhoitohankintojani ikinä :) Yhdellä puolella hiotaan ensin kynnen pinta tasaiseksi, sen jälkeen stimuloidaan toisella puoliskolla kynnen kasvua ja lopuksi kiillotetaan superkiiltäväksi. Kynnet näyttävät aivan lakatuilta ja ovat kauniin tasaiset.
 

                              
Vaikka sukka- ja hanskakausi on puskenut päälle jo täysillä, on silti tosi kiva, että kädet ja jalat ovat nätissä kunnossa :) Kummatkin hoidot vielä on älyttömän helppo tehdä kotona. Yleensä buffailen kynnet kun katson telkkaria ja tuo jalkahoito toteutti melkein itse itsensä :D Mitä nyt vähän piti siistiä lopuksi, mutta kaikkein parhaimman tuloksen sillä saa kun antaa jalkojensa vain rauhassa luoda nahkansa (tähän hurmaavaan mielikuvaan onkin oikein hyvä lopettaa).

4 kommenttia:

Kirpparikeiju kirjoitti...

Minä olisin kaivannu hurmaavia kuvia siitä kuoriutumisvaiheesta.

Kynnet näyttää kyllä mahtavan kiiltäviltä! Oisinpa iteki noin viitseliäs! Mie vaan vihaan käyttää viilaa tai hinkata muuten kynsiä, kun siitä lähtee semmonen selkäpiitä karmiva ääni. Luutomu pöllyää, viila kirskuu. Hrrr.

Kristiina kirjoitti...

Päätin, että jätän ne monsterijalat kuiteski kuvaamatta :D Jos tänne joku vahingossa eksyy, nii niistä kuvista olis saanu nii pahat traumat, ettei varmasti ois eksyny toiste... Ei tuosta bufferista onneksi lähe semmosta kylmätväreetääntä :) Tomua tulee, mutta kynsiä se ei vahingoita vaan ainaki mulla on vahvistanu ja parantanu kasvua. Kannattaa kokeilla!

Anonyymi kirjoitti...

Oi hyvä että sä esittelit tuon bufferin täällä! Kun mietin että mikä sen jutun nimi oli, minun täytyy ehdottomasti saada samanlainen :)

-B

Kristiina kirjoitti...

Tuo kannattaa kyllä ehottomasti hommata :) Bodyshopilla näytti olevan joku kiillotuskuutio, pretty.fi:stä saa monitahoisia viiloja, joilla vissiin voi kiillottaakin http://www.pretty.fi/kynsituotteet-kynsiviilat-c-54_104.html