Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Tervetuloa!

Noniin, tässä se nyt näyttäisi olevan, oma blogi. Olen jo pidemmän aikaa miettinyt, että olisi tosi kiva pitää omaa blogia, jonne voisi tuutata mietteitään ja kuvia kaikesta mitä aikani kuluksi näpertelen. Tähän asti en kuitenkaan syystä tai toisesta ole uskaltanut, vaan olen tyytynyt lähettelemään multimediaviestejä äidille kun olen jonkun askarteluprojektini saanut valmiiksi. Tämä tulee ainakin halvemmaksi kuin ne multimediaviestit ja toivottavasti tavoittaa hieman useampia ihmisiä :)

Luultavasti tulen pääasiassa laittamaan tänne kuvia ja höpötyksiä käsityöharrastukseeni liittyen. Tykkään tehdä kaikkea pientä neulahuovuttamalla, huopalangasta neulomalla, massasta muovailemalla sekä virkkaamalla. Olen hiljattain innostunut amigurumien teosta oikein kunnolla, joten ne varmasti valtaavat blogin ainakin näin alkuun. Vaikka nautinkin käsitöistä, en (ironista kyllä) monestikaan osaa lukea ohjeita oikein, vaan vedän vähän sinnepäin ja sovellan oman mieleni mukaan. Ommella en osaa juuri ollenkaan, enkä neuloakaan erityisen hyvin, vaan suora neule on bravuurini ja lähes ainoa talenttini :D Siitä kuitenkin saa loihdittua kaikenlaista, varsinkin huovuttamalla :)

Tämän lupaavan taitokuvauksen jälkeen on hyvä jäädä innolla (kauhulla) odottamaan sitä, että saan kameraani patterit ja ensimmäisiä kuvia kehiin :)

2 kommenttia:

Käsityöläinen kirjoitti...

Onnea matkaan Kristiina! Törmäsin tähän blogiin blogilistalla ja jään mielenkiinnolla odottamaan uusia postauksia! :) Looking good girl!

Kristiina kirjoitti...

Kiitos oikein kovasti! Ja kiva kun törmäsit, on mukava saada uusia lukijoita :)