Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

torstai 31. toukokuuta 2012

Crush on gems

Tänään repsahdin. Käytiin miehen kanssa Anttilassa ja ihan viattomasti vaan harhailin kynsilakkaosastolle. Sieltä sitten vahingossa (krhmm...) löysin Sally Hansenin Gem crush -kynsilakan.Tuo on aivan yli-ihanaa! En ole varmaan vuosikausiin ostanut itselleni muita kuin halpoja lakkoja, joten ajattelin,että olen tämän kerran ansainnut jotain vähän laadukkaampaa :)

P.S. Kuten joku on varmaan pistänyt merkille, kesällä on minuun outo vaikutus. Alan syödä jätskiä, lakata kynsiä ja muutenkin puunata itseäni enemmän...


2 kommenttia:

B. H. kirjoitti...

Hah, minäkin eksyin Anttilaan toissapäivänä, ja kuinkas kävikään... ostin huulikiillon! En IKINÄ osta huulikiiltoja.

Kauniit kynnet. :) Minä tein eilen pitkästä aikaa ranskalaisen manikyyrin. Se on ainut joka tuntuu pysyvän kynsissä paria päivää kauempaa. Minulla varisee kaikki pois. Mutta sinähän voit täällä kertoa, että kestääkö kalliimpi lakka kauemmin kynsissä.

Kristiina kirjoitti...

:D Anttilassa vallitsee näköjää tällä hetkellä joku rahan hussuttamiseen yllyttävä ilmapiiri...

Ja kiitos, minustaki tuo lakka on tosi söpöä :) Ranskalainen manikyyri on ihana, mutta tosi haastava tehdä. Ite en osaa tehdä sitä ku niiden teippien avulla. Saa nähdä, korreloiko lakan hinta ja kestävyys... Toisaalta hilelakat on aina vähä herkempiä lohkeilemaan ku hileettömät.