Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

tiistai 29. toukokuuta 2012

Westeros-seinätarra on valmis!

Tänään olen kuunnellut netistä kasvatusfilosofian luentoja. Ne ovat ihan hirveän puuduttavia, joten päätinpä laittaa volat kaakkoon ja tehdä Westeros-seinätarraa kuuntelemisen lomassa. Ja sain sen valmiiksi! ^___^

Koska kaupunkeja ja linnoja on ihan simona, päätin merkitä kartalle linnat ja vain valitsemani kaupungit. Lisäksi merkkailin muita tärkeitä paikkoja, teitä ja tietysti Muurin.

Seinätarra on siis tehty akryylimaaleilla kartan muotoon leikatun kontaktimuovin päälle. Linnat ja kirjoitukset olen piirrustanut mustalla, vedenkestävällä kalvotussilla. Tarra näyttää siltä kuin se olisi maalattu seinään, mutta lähtee tosi sievästi irti :)

Nyt kun vielä keksisi kasvatusfilosofian viimeisiksi luennoiksi jotain tekemistä...

9 kommenttia:

Kirpparikeiju kirjoitti...

Mie virkkasin maton niiden luentojen aikana. Puuduttavuus ei muuten suinkaan vähene. Odota, kun pääset toisen tehtävän kimppuun. Se ei lopu ikinä.

Hieno kartta!

Kristiina kirjoitti...

Kiitos! :) Mikä toinen tehtävä? Se kertaushommako? o.O En tiiä johtuuko se vaan minusta, mutta tuntuu, ettei tuossa kurssissa oo paljo mitää sisältöä... Ainaki ne luennot on menny niin, että koko ajan vaa oottaa, millon se varsinainen asia alkais.

Käsityöläinen kirjoitti...

Aika makee!

Kirpparikeiju kirjoitti...

Kertaustehtävä. Tulee vaan paha mieli ja itkettää, kun sitä tekee. Nytkin on paha mieli sen kurssin takia, vaikken ees mitään sen eteen tee.

Mie katoin ne luennot joskus aikoja sitten, enkä muista niistä enää mitään. Luentomuistiinpanotki on niiiin mitäänsanomattomat, että ei niistäkään saa mitään irti. Niin ja kurssikirja on taas myöhässä, ja sain siitä lainauskiellon. Kaikki tämä kärsimys yhden kurssin vuoksi. Onko tämä enää sattumaa.

Joku ex-opiskelija muuten kommentoi tuohon minun kysymyspostaukseen tätä samaa kurssia. Siitä tuli vähän hyvä mieli :)

Kristiina kirjoitti...

Käsityöläinen: Kiitos! Oon iteki tuohon tosi tyytyväinen :)

Kirpparikeiju: Ou nou... Eikö sen pitäny olla iha semmone rasti ruutuun tehtävä? Tuo kurssikirjahommaki on kyllä pyllystä. Se on aina sama homma tommosten massakurssien kanssa :-/ Noh, jospa tuon jollaki sisulla sais puskettua läpi...

Kirpparikeiju kirjoitti...

Höhö, ei ole rasti ruutuun >:)

Kristiina kirjoitti...

Ei ollu ei... Ei mulla muute sen kanssa olis hermo menny, mutta onnistuin sählää selaimen kiinni ku olin saanu 5/6 tehtyä -__- noh, KERTAUStehtävähän se oliki... :D

B. H. kirjoitti...

Eikös Mozillassa ole se "palauta suljetut istunnot" -toiminto? Se on pelastanut minulta monia juttuja. Tosin se ei aina toimi sellaisten sivujen kanssa, joihin on pitänyt kirjautua sisään, mutta joskus.

Kristiina kirjoitti...

On se, mutta ei se auttanu ku tuo tehtävä piti tehä semmoselle lomakkeelle. Opinpaha ainaski, että kannattaa ensin tehdä wordiin :P