Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Swap-bot

Olen törmännyt swap-botiin blogimaailmassa ja mietiskellyt jo jonkin aikaa, liittyisinkö itsekin. Eilen sitten rohkaistuin ja tein itselleni tunnukset :) Ideana tuossa on, että lähetetään omia käsitöitä ja värkkäilyjä / kaikenlaista pikkutavaraa / kortteja / kirjeitä jne. vaihtokumppaneille, jotka voivat olla mistä päin maailmaa tahansa. Sivuston kautta voi liittyä johonkin itseä kiinnostavaan vaihtoon, jossa saa ilmoittautumisajan umpeuduttua vaihtoparin osoitteen, johon vaihdettavat jutskat pitää deadlineen mennessä lähettää. Itse saa sitten tavaraa joltain toiselta vaihtoon osallistuvalta tyypiltä.

Ilmoittauduin tänään vaihtoon, jossa tehdään valmiista pohjasta pieni, piirroksin koristeltu vihkonen. Toivottavasti minut otetaan siihen mukaan, tuolla nimittäin ollaan tarkkoja uusien jäsenten kanssa. Käyttäjät arvostelevat toisiaan sen perustella, onko tavara lähetetty ja onko se ollut teeman mukaista. Jos ei ole saanut vielä yhtään arvostelua, voi olla vaikea päästä vaihtoihin mukaan. Yleensä uudet tulokkaat saavat ensin osallistua kaikenlaiseen pieneen, ennen kuin heillä on mahdollisuus isompien tavaroiden ja tuotosten vaihtamiseen.

Onko kellään teistä kokemuksia swap-botista? Jos on, niin näin uutena tulokkaana olisi kiva saada vinkkejä, miten tuolla pääsee parhaiten alkuun :)

2 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

en oo kuullutkaan kokotouhusta mutta tosi mielenkiintoiselta vaikuttais :)
pitääkin tutustua!!

-Nanna

Kristiina kirjoitti...

Kiitoksia kommentistasi Nanna! :) En ollut minäkään kuullut, ennen kuin eräässä käsityöblogissa törmäsin. Aivan ihania vaihtoja tuolla näyttäis välillä olevan, joten mielenkiinnolla itsekin lähden kokeilemaan ^^