Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

maanantai 14. toukokuuta 2012

Hiushippi

Tänään meillä käytiin hyvin mielenkiintoinen keskustelu. Mies oli täyttämässä tiskikonetta ja kärkkyi hautumassa olevaa teetäni.

mies: "Mikä tää teekuppi tässä on?"
minä: "Anna sen olla, se on jäähtymässä."
mies: "Nii vai mikä tää ny on? Tämä on ollu tässä jo ainaki viis minuuttia?"
minä: "Anna sen ny olla, sen pitää jäähtyä iha kylmäksi."
mies: "Miksi?!"
minä: "Minä kaajan sen päähän..."
mies: o.O "...Jaa, taas näitä sinu höpötyksiä..."

 Niin, ajattelin tässä muutaman päivän kipata teetä päähäni :D Tukka on ollut vähän värittömän oloinen, joten ajattelin, että musta tee voisi sitä piristää. Haudutin tänään kolme pussia suuressa kupissa ja kippasin jäähtyneen teen sitten suihkussa niskaani. Toivon vaan, ettei teen väri tartu muualle kuin tukkaan, sillä en huuhdellut hiuksia teekippauksen jälkeen enää vedellä...

Tässä viimeisen vuoden aikana olen alkanut tuntea itseni melkoiseksi hiushipiksi. Muotoilutuotteita en ole vielä vaihtanut ekoon, mutta shampoo ja hoitoaine ovat jo pitemmän aikaa olleet luonnonkosmetiikkaa. Tällä hetkellä käytän Flow-kosmetiikan kehäkukkashampoota (pala) ja Logonan hoitosuihketta. Muuten en oikeastaan käytä hoitoainetta ollenkaan, sillä shampoo ei kuivata hiuksiani kovinkaan pajoa. Olen saanut ulotettua hippeilyä myös vanhempiini, jotka ovat nykyään tyytyväisiä palashampoon käyttäjiä <3 Äidillä on käytössä hamppu-turve -shampoo, jota ajattelin itsekin seuraavaksi kokeilla.

Nyt hiukset tuoksahtavat eksoottiselle teekaupalle (pistin teen sekaan vähän ylang ylangia)... Pitää päivittää kokeilun jälkeen, mitä niille tapahtui :)

2 kommenttia:

Aurica kirjoitti...

Oi ootpas ihana hippi! Muakin kiehtovat nuo palashampoot, mutta hiukset on kiharat ja en uskalla käyttää muutakuin kiharashampoota ;/

Kristiina kirjoitti...

Voi kiitos! :) Kiharalle tukalle voi kyllä tosiaan olla haastavampaa löytää palashampoota...