Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

tiistai 8. marraskuuta 2011

Kosmetiikkanamia

Tänään tuli postista ilmoitus, että Lushit ovat saapuneet, wuhuu! Eihän minua sitten pidätellyt edes nihkeä suhtautumiseni hikoilemiseen ja liikuntaan, vaan lähdin vispaamaan pyörällä kolmen kilsan päähän postiin. Ja tässä ne ihanuudet nyt on:
 
Minulla on tapana aina ensimmäisenä nuuhkia kaikki uusi kosmetiikkani :D Ihania tuoksuja löytyi! Kun ekaa kertaa käytin Lushin tuotteita, ehkä hieman säikähdin sitä, että ne eivät tuoksu samalle kuin teolliset kamunsa. Luonnolliset aromit ovat kuitenkin vain plussaa kun niihin tottuu, ihanaa ajatella että tuotteet tuoksuvat sille, mitä niihin on pistetty :) Tokihan noissakin on jonkin verran lisäaineita pidentämässä säilyvyyttä, mutta on hyvä tietää, että niitä pyritään käyttämään mahdollisimman vähän.


Nyt odotan ihan malttamattomana huomista aamusuihkua New hairin, Junglen ja Honey I washed the kids:in kanssa :) Illalla jo onneksi pääsee testailemaan tuota Fresh farmacya ja Celestialia.

2 kommenttia:

Liisa T. kirjoitti...

Mielenkiintosia tuotteita! Täytyypäs tutustua paremmin! :)

Sulla on kiva blogi, mielenkiintosia aiheita.

Kristiina kirjoitti...

Suosittelen kyllä lämpimästi noita Lushin tuotteita, ite oon tykänny niistä tosi paljon :) Kiva kun kommentoit!