Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

lauantai 12. marraskuuta 2011

Täti lähtee vähän pilettämään

Virkkuukoukku vaihtui eilen valotikkuun ja villasukat korkkareihin. Suuntasimme avokin ja hänen kavereidensa kanssa Teatrialle konemusabileisiin. Bileittenhän oli alunperin tarkoitus olla Pendulumin dj-keikka, mutta viikolla tuli tieto, että keikka siirtyy helmikuulle, nyyh. Bileissä soitti silti pari vähän tunnetumpaa dj:tä. Itsehän en hirveän paljon kuuntele konemusiikkia, oikeastaan vain Pendulumia, ja vähän laskinkin sen varaan, että saisin pehmeän laskun sen myötä. Kun Pendulum ei sitten tullutkaan, rupesi vähän pelottamaan, että sulaudun true-konemusafanien joukkoon yhtä hyvin kuin mummo limudiskoon. Noh, pelko osoittautui kuitenkin aika turhaksi ja bileissä oli ihan kivaa, joskin meno oli lässähtänyttä kun illan päätähti oli jäänyt pois.

Edellisestä biletyskerrastani oli kerennyt kulua jo ties kuinka kauan, joten päätin ostaa juhlan kunniaksi tekoripset.

 

Räpsyttimet olivat toki nätit, mutta mukavuudenhaluisena ihmisenä en noita kyllä jatkuvasti pitäisi. Koko ajan sai olla varomassa, etteivät ne tipu pitkin poskia ja silmiä hiersi. Pitäydyn mieluummin luottomascarassani, Oriflamen Wonderlashissa :)

Tänään vuorossa olisivat kaverin lapsen synttärit ja suuntaaminen vanhempien luokse valmistelemaan isänpäivää. Taidankin tästä lähteä nautiskelemaan viimeöisen kiinalaisen jämät ja vähän virkistämään naamaani.


0 kommenttia: