Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

lauantai 26. marraskuuta 2011

Kaloriton muffini

Tämä herkku on täysin vapaa kaloreista, vaikka tuoksuukin taivaalliselle ja näyttää aika namilta :)


Karvamuffini kätkee sisäänsä Lushin Sugar babe vartalokuorinnan (jota ei siis ole tarkoitus pistellä poskeen :D).


Tämä namipaketti on päätymässä pukinkonttiin. Tuo vartalokuorinta tuoksuu niin ihanalta, että tekisi mieli jättää se omaan kylppäriin ja tunkea muffiniin vanua tilalle :D Ehkäpä sitten seuraavassa Lushin tilauksessa muistan itseäni tuollaisella. Halusin väkertää vartalokuorinnan kaveriksi jotain kivaa, ettei paketti koostuisi pelkästä "mötikästä". Olen jokseenkin tyytyväinen tuohon muffiniin, mutta perfektionistina löydän siitä aika lailla parannettavaakin (voi olla, että tuo jättikirsikka vaihtuu vielä pienempään...).

Myös joulukorttien saralla on tapahtunut edistystä.


Löysin Tiimarista kivoja servettejä ja sain värkättyä yhden isomman kortin valmiiksi. Tuo on siis tehty sellaiselle ohuelle taulupohjalle, jotta voisi käyttää koristeena vaikka seuraavanakin jouluna.

Olen tässä mietiskellyt, että mikä ihmeen kumma minuun on mennyt, kun olen päättänyt väsätä niin paljon tänä jouluna itse... Tekemislista tuntuu paisuvan ihan omia aikojaan, aika ja rahat käyvät puolestaan vähiin. Jospa noista itse tehdyistä jutuista riittäisi kuitenkin riemua saajilleen :)

0 kommenttia: