Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

lauantai 5. marraskuuta 2011

Say cheese(burger)!

Meidän taloudessa on viimeisen puolen vuoden aikana hurahdettu kotitekoisiin hamppareihin. Niiden eteen pitää nähdä hirveästi vaivaa, mutta palkinto on myös sen mukainen :) Teen yleensä kaiken ihan sämpylöitä myöten itse, koska kaupan höttöburgerisämpylät ovat paitsi epäterveellisiä, myös kalliita ja pahanmakuisia. Sämpylöihin olen käyttänyt Kotikokista löytämääni metsänvartija-nimimerkin Herkkusämpylöiden ohjetta. Jauhosekoituksena käytän itse n. 3-4 dl vehnäjauhoja ja 2 dl täysjyvävehnäjauhoja, tulee sopivan ruokaisaa. Tuo on ehdottomasti paras ohje, johon olen törmännyt, kannattaa kokeilla.


Pihvit teen ihan naudan jauhelihasta, ja päälle tulee tietenkin köyhän opiskelijan cheddaria eli cheddar-sulatejuustoa. Lisukkeeksi väliin ängetään vielä ihania rehuja:


Ja tadaa, ähkyn takaava burgeri on valmis:

                                 Oma burgerini

                                 Avomiehen versiot ilman herneenversoja :) 

Kyllä pesee Mäkkärin ja Hesen kuus-nolla!

Tuli tuossa kokkaillessa ja kuvaillessa semmoinen mieleen, että onko kellään muulla koskaan pöljä olo ruokaa kuvatessa? Semmoinen syö-hyvä-ihminen-äläkä-räpsi-siinä -olo? :D Itselläni joskus tulee kun en normaalisti kuvaa muita kuin leivoksiani. Vasta blogia varten olen alkanut räpsiä kuvia vähän kaikesta ja välissä se tuntuu vaan äärimmäisen pöljältä (en tosin tiedä miksi o.O). Ehkä sisäinen saalistajani ei osaa arvostaa sitä, että ruokaa ihaillaan kovin kauaa ennen syömistä.

P.S. Oikein tunnelmallista Pyhäinpäivää kaikille! :)

0 kommenttia: