Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

perjantai 4. marraskuuta 2011

Tahtoo tahtoo!

Oivoi, Lushin verkkokauppa koituu vielä turmiokseni... Olen käyttänyt ihan kiitettävän ajan tästä päivästä miettimällä, mitä kaikkea sieltä haluan. Joulutuotteet ovat saapuneet, joten tänä vuonna aion olla todellakin ajoissa ja tilata osan joululahjoista jo nyt. Ensinnäkin, lahjojen osto on armollisempaa kukkarolle, kun se tapahtuu useamman kuukauden kuluessa, toiseksi, en vain jaksa odottaa :D

Ainakin näitä olen aika ankarasti kuolannut ihan itselleni (kuvat Lushin verkkokaupasta www.lush.fi):

                  

Honey I washed the kids -saippua ja Fresh farmacy -kasvojenpuhdistusaine


Jackie Oates -värivoide ja New hair -shampoopala

Olen aiemminkin tilannut Lushilta ja hullaannuin täysin ainakin palashamppooseen. Aqua Marina -kasvojenpuhdistusaine oli ehkä hippusen liian hento kasvoilleni, joten nyt sitten päädyin vähän reippaampaan putsariin. On kiva kun tuotteisiin ei käytetä tolkuttomia määriä pakkausmateriaalia ja valmistuksessa on käytetty paljon luonnosta peräisin olevia ainesosia.

Joululahjasuunnitelmia en tietenkään paljasta, ettei kukaan tuttu saa vihiä mahdollisista lahjoistaan :) Omienkin tuotteiden kanssa pitää vielä hetki painia, mutta eiköhän sinne melkoinen tilaus kohta lähde.

0 kommenttia: